Frans van Dolderen 12 augustus 2008 / Social Media Marketing
Leestijd: < 1 minuten

Gmail, de online e-mailservice van Google, was afgelopen nacht enige tijd uit de lucht. Dit had meteen effect op de rest van het internet, zo bericht Hyped.nl. Op Twitter.com werd massaal door mensen de vraag gesteld of hun 'vrienden' ook leden onder dit probleem. Het resultaat: Twitter ging door de drukte ook bijna down.

In de afgelopen tijd heeft ongeveer 25% van de actieve gebruikers een kort bericht op Twitter gewijd aan Gmail. Let wel: het gaat hier om miljoenen berichten, waardoor de server dus enorme problemen kreeg. Twitter was niet de enige die te maken had met de gevolgen van de problemen voor Gmail. Yahoo! Mail profiteerde juist van de problematiek en zag een stijging in het aantal gebruikers. Mensen zijn blijkbaar zo bezig met (de werking van) hun e-mail, dat ze, als de e-mailservice niet werkt, de noodzaak voelen om dit via andere kanalen te delen met anderen.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Gmail was down en nam Twitter bijna mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/