Marek 20 augustus 2009 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Google aandelen zijn een zeer rendabele investering. Mensen die Google aandelen kochten bij de eerste stapjes van het bedrijf op de beurs en die nog steeds bezitten, hebben 420 procent rendement behaald.


De Google aandelen hebben al vele mensen miljonair gemaakt. Zo ook 900 medewerkers van de immens populaire zoekmachine. Het is dan ook niet vreemd dat Google aandelen tot de meest winstgevende aandelen van de Nasdaq behoren.

Google aandelen waren ooit nog meer waard
Google aandelen begonnen ooit op 85 dollar per stuk. Nu wordt per aandeel 440 dollar betaald. Dit is nog ruim minder dan in november 2007, toen Google aandelen 740 dollar per stuk opbrachten. Destijds geloofden analisten dat de waarde boven de 1000 dollar uit zou komen. De economische crisis gooide helaas roet in het eten voor deze prognose.

Dat Google aandelen zoveel waard zijn, is niet vreemd als gekeken wordt naar andere cijfers over het bedrijf. Zo is de merkwaarde van Google meer dan 100 miljard dollar en leveren alleen zoekopdrachten Google al 2,8 miljard dollar per maand op.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google aandelen in 5 jaar ruim 5 keer zoveel waard geworden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.