Marek 27 april 2009 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: < 1 minuten

In Google AdSense wordt getest met het filteren op categorieën voor eigenaren van websites. Uitgevers van websites kunnen hiermee aangeven welke soorten advertenties van Google AdSense ze niet op hun website willen tonen.


Wie een website heeft met daarop advertenties uit Google AdSense, kan vanaf nu advertenties beter laten aansluiten op de content van de website. Op websites voor kinderen kunnen bijvoorbeeld advertenties die seksueel, politiek of religieus getint zijn, worden geweerd. Google AdSense toont naast elke categorie ook nog een kolom met het percentage dat advertenties uit de desbetreffende categorie hebben bijgedragen aan de inkomsten van de website.

Momenteel verkeert het filteren op categorieën in Google AdSense nog in de testfase. Het is, gezien de wenselijkheid van een dergelijke feature, echter zeer waarschijnlijk dat de feature op korte termijn beschikbaar komt in Google AdSense.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google AdSense test met categorieën filteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/