Wolter Tjeenk Willink 14 oktober 2005 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten
Google Adwords biedt al enkele maanden de mogelijkheid om via het Google Adwords systeem het zogenaamde "site targeting" toe te passen. De adverteerder selecteert binnen een site targetting campagne de websites waar de advertenties bestaande uit text ads of diverse banner formaten in GIF en Flash, getoond dienen te worden.

Sinds kort heeft Google Adwords site targeting uitgebreid met een mogelijkheid om binnen de geselecteerde sites sections uit te kiezen. Dit is met name interessant omdat het kostenmodel voor site targeting CPM gebaseerd is, hetgeen betekent dat men ook betaald voor impressies op een website waarvan slechts een deel van de content relevant is voor de advertentie die getoond wordt. Door secties te selecteren is dit probleem nu verholpen en worden de vertoningen meer gericht aangeboden, hetgeen zich vertaald in een kwalitatief beter bereik en een hogere CTR ratio.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google Adwords site targeting verbeterd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/