Google Afbeeldingen toch met tekstadvertenties

Google is veel aan het testen met nieuwe lay-outs voor zoekresultaten. Ook in Google Afbeeldingen werd druk getest met nieuwe mogelijkheden om te adverteren. Eerst leek het erop dat er banners en beeldadvertenties in Google Afbeeldingen zouden komen, maar uiteindelijk heeft Google voor tekstadvertenties gekozen.

Google wil meer adverteren, dus wordt flink met advertenties rondom zoekresultaten geëxperimenteerd. De aanvankelijke banner zou in de breedte onder of boven de zoekresultaten komen in Google Afbeeldingen. Nu wil Google daar drie tekstadvertenties tonen. Vooralsnog verkeert deze vorm van advertenties tonen in de zoekresultaten nog in de testfase en zijn ze nog weinig te zien. Het zal waarschijnlijk nog enige tijd duren voordat we op Google.nl kunnen genieten van tekstadvertenties in Google Afbeeldingen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen gewoon in jouw mailbox

Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Blijf op de hoogte van

De laatste trends & ontwikkelingen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail