Google Afbeeldingen toch met tekstadvertenties

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Google is veel aan het testen met nieuwe lay-outs voor zoekresultaten. Ook in Google Afbeeldingen werd druk getest met nieuwe mogelijkheden om te adverteren. Eerst leek het erop dat er banners en beeldadvertenties in Google Afbeeldingen zouden komen, maar uiteindelijk heeft Google voor tekstadvertenties gekozen.

Google wil meer adverteren, dus wordt flink met advertenties rondom zoekresultaten geëxperimenteerd. De aanvankelijke banner zou in de breedte onder of boven de zoekresultaten komen in Google Afbeeldingen. Nu wil Google daar drie tekstadvertenties tonen. Vooralsnog verkeert deze vorm van advertenties tonen in de zoekresultaten nog in de testfase en zijn ze nog weinig te zien. Het zal waarschijnlijk nog enige tijd duren voordat we op Google.nl kunnen genieten van tekstadvertenties in Google Afbeeldingen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.