Niels Bijvoet 28 september 2010 / Digital Analytics
Leestijd: < 1 minuten

Google vindt de betrouwbaarheid van data belangrijk. Niet op de laatste plaats de data die verzameld wordt via Google Analytics. Logisch natuurlijk. Om de betrouwbaarheid van de data in Google Analytics nog maar eens extra te benadrukken, is er een speciaal  ‘status dashboard‘ in het leven geroepen.

Google Analytics Status Dashboard

Op dit dashboard kun je zien of de data van Google Analytics goed verzameld wordt, of dat er problemen of beperkingen zijn geweest tijdens de dataverzameling. Dit wordt niet alleen weergeven voor de uptime van metingen met Google Analytics-scripts, maar ook voor de Google Analytics-data en de toegankelijkheid van de rapportages in het dashboard.

Direct op hoogte van probleem

Wanneer je de rapportages en het dashboard dus niet kan bereiken, kun je op het status dashboard bekijken of Google dit probleem heeft gehad, of dat het aan jouw computer ligt. Het status dashboard is beschikbaar op een aparte pagina, maar je kunt je ook voor de RSS inschrijven, zodat bij calamiteiten de melding direct bij je binnenkomt.

Afbeelding: weergave Google Analytics Status Dashboard
google analytics status dashboard.png

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google Analytics Status Dashboard: zekerheid over data

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/