Marek 22 juni 2009 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Google Flipper moet het voor gebruikers makkelijker gaan maken om door het nieuws in Google News te bladeren. Momenteel staat het project nog op Google Labs. Het is echter de bedoeling dat op korte termijn Google Flipper voor iedereen toegankelijk en inzetbaar wordt.


Google Flipper is niet de eerste functionaliteit die het vinden van nieuws op Google’s nieuwsdienst gemakkelijker maakt. Zo introduceerde Google enige tijd geleden nog de Google News Timeline om berichten in een historisch perspectief te kunnen zetten. Het groeiende publiek van deze site verdiende echter meer gebruiksvriendelijke tools. Vandaar dat nu hard wordt gesleuteld aan Google Flipper. Er wordt nog weinig losgelaten over het project, maar hieronder is wel een (clickable) screenshot te zien van hoe Google Flipper moet ogen.

google_flipper.png

Google Flipper categoriseert nieuwsberichten op verschillende manieren. Zo kunnen berichten in volgorde van populariteit gezet worden of op basis van onderwerp gerangschikt worden. Binnen 1 tot 2 maanden kunnen lezers van Google News naar hartenlust bladeren door de laatste actualiteiten en alles mooi indelen met behulp van Google Flipper.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google Flipper: snel bladeren door Google News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.