Home » Zoekmachine Optimalisatie (SEO) » Google gaat RSS-feed aanbieden voor zoekresultaten

Google gaat RSS-feed aanbieden voor zoekresultaten

Google heeft bevestigd RSS-feed te gaan aanbieden voor zoekresultaten. De nieuwe service wordt een aanvulling op het bestaande Google Alerts, dat alleen via e-mail werkt. Met de RSS-feed worden abonnees op de hoogte gehouden van nieuwe hits voor een bepaalde zoekterm in Google.

Google heeft tegenover Search Engine Land per e-mail bevestigd dat eerdere berichten over de zoekresultaten per RSS-feed kloppen. Over ongeveer een maand moet de service via RSS-feed werkend zijn, maar een exacte datum kan niet worden gegeven door de woordvoerders van Google.

Google, dat normaal altijd voorop wil lopen met nieuwe functionaliteiten en applicaties, is op dit gebied verre van de eerste. Alle grote zoekmachines hebben al tijden een RSS-feed voor nieuwe zoekresultaten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen gewoon in jouw mailbox

Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nauw betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Blijf op de hoogte van

De laatste trends & ontwikkelingen

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail