Google gaat RSS-feed aanbieden voor zoekresultaten

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Google heeft bevestigd RSS-feed te gaan aanbieden voor zoekresultaten. De nieuwe service wordt een aanvulling op het bestaande Google Alerts, dat alleen via e-mail werkt. Met de RSS-feed worden abonnees op de hoogte gehouden van nieuwe hits voor een bepaalde zoekterm in Google.

Google heeft tegenover Search Engine Land per e-mail bevestigd dat eerdere berichten over de zoekresultaten per RSS-feed kloppen. Over ongeveer een maand moet de service via RSS-feed werkend zijn, maar een exacte datum kan niet worden gegeven door de woordvoerders van Google.

Google, dat normaal altijd voorop wil lopen met nieuwe functionaliteiten en applicaties, is op dit gebied verre van de eerste. Alle grote zoekmachines hebben al tijden een RSS-feed voor nieuwe zoekresultaten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.