Google gaat weer misbruik melden

Geschatte leestijd: 1 minuten

Sinds heden gaat Google Webmaster Central weer meldingen maken aan webmasters wat betreft misbruik. Google is twee jaar geleden begonnen met de dienst om webmasters per e-mail op de hoogte te stellen van eventuele misbruik. Google haalde echter na een aantal maanden weer de stekker uit deze dienst.

Misbruik
Misbruik kom steeds vaker voor. Google hoopt vaker en beter misbruik tegen te gaan door deze dienst weer in het leven te roepen De melding over het misbruik, met bijbehorende straf, zal binnenkomen in het berichtencentrum van Google Webmaster Central.
Hierna krijgt men de tijd om het misbruik zelf te corrigeren. Google zal dan de webpage opnieuw beoordelen.
Google is met deze dienst goed bezig om webmasters te dwingen de internetsite’s via ‘het boekje’ te optimaliseren. Zo blijft de kwaliteit van de zoekresultaten gewaarborgd.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement