Google gaat weer misbruik melden

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Sinds heden gaat Google Webmaster Central weer meldingen maken aan webmasters wat betreft misbruik. Google is twee jaar geleden begonnen met de dienst om webmasters per e-mail op de hoogte te stellen van eventuele misbruik. Google haalde echter na een aantal maanden weer de stekker uit deze dienst.

Misbruik
Misbruik kom steeds vaker voor. Google hoopt vaker en beter misbruik tegen te gaan door deze dienst weer in het leven te roepen De melding over het misbruik, met bijbehorende straf, zal binnenkomen in het berichtencentrum van Google Webmaster Central.
Hierna krijgt men de tijd om het misbruik zelf te corrigeren. Google zal dan de webpage opnieuw beoordelen.
Google is met deze dienst goed bezig om webmasters te dwingen de internetsite’s via ‘het boekje’ te optimaliseren. Zo blijft de kwaliteit van de zoekresultaten gewaarborgd.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.