Frans van Dolderen 11 augustus 2008 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: < 1 minuten

Google Insights for Search gaat verder waar Google Trends stopt. De belangrijke dingen die Google Trends mogelijk maakt, aangevuld met een aantal interessante functionaliteiten, vind je bij Google Insights for Search.

Google Insights for Search helpt je op allerlei manieren om, zoals de naam al verklapt, meer inzicht te vergaren in search. Alles over zoektrends, opkomende zoekwoorden, regionale interesses en gerelateerde zoekresultaten wordt duidelijk gemaakt in Google Insights for Search.

Vooral de grafische hulpmiddelen van Google Insights for Search zijn handig. De grafiek die de zoektrend weergeeft is geen nieuwkomer in het segment (Google Trends heeft ook deze grafiek), maar is wel wat duidelijker geworden, doordat je hem met de muis kunt volgen. Interessantste nieuwe functies van Google Insights for Search zijn:

  • De “world heat map”: een grafische weergave van populariteit van zoektermen per regio;
  • vergelijken van verschillende zoektermen, geografische regio’s, verticals of meer specifieke periodes, en
  • weergave van top gerelateerde zoektermen en ‘rijzende’ zoekwoorden.

Hoe Google Insights for Search precies werkt en of het echt dé gebruikersvriendelijke tool is voor iedere zoekmachinemarketeer, is binnenkort te lezen op TBlog.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google Insights for Search: nog meer inzicht in search

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/