Marek 18 augustus 2009 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Meestal moeten we lang wachten tot Google eindelijk een applicatie of service in het Nederlands uitbrengt. Google Insights for Search is daar geen uitzondering op. Vanaf nu is het wachten echter voorbij, want er is nu een Nederlandse Google Insights for Search.


Google Insights for Search heet in het Nederlands niet ineens Google Zoekinzichten, maar gewoon Google Insights for Search. Wel is er tegelijkertijd met de Nederlandse variant een blik aan nieuwe functionaliteiten opengetrokken. Zo staat in de grafiek waarin het zoekvolume over een bepaalde tijd wordt weergegeven nu ook een prognose van Google, zoals de afbeelding hieronder toont.

Ook kan in Google Insights for Search nu op een geanimeerde kaart worden weergegeven hoe de populariteit van bepaalde zoekopdrachten zich heeft ontwikkeld over de gekozen periode (zie onderstaande afbeelding). Uiteraard blijven naast deze nieuwe functionaliteiten ook de oude, vertrouwde tools bestaan in Google Insights for Search.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google Insights for Search nu ook in het Nederlands

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/