Google introduceert Goggles voor Gmail: nooit meer spijt van een mailtje

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Google heeft Goggles voor Gmail geïntroduceerd. Goggles is, net als Google's verjaardagswebsite en Google uit 2001, met moeite een serieuze applicatie te noemen. Toch is Goggles een leuke applicatie om in Gmail te gebruiken, en kan een hoop leed bespaard worden door het gebruik van dit hulpje van Google.

Google springt met Goggles in op iets dat blijkbaar een wijdverspreid probleem is: mensen die in een dronken bui e-mails versturen waar ze later spijt van krijgen. De oplossing die Google aandraagt is simpel: de gebruiker die Goggles heeft geïnstalleerd in Gmail moet enkele rekensommetjes oplossen. Lukt dat niet binnen een bepaalde tijd, dan wordt de mail niet verzonden. Ook kan de gebruiker tijdens de rekensommetjes van Goggles besluiten om de verzending eigenhandig te annuleren.

Active Image

Google heeft Goggles zo ingesteld, dat Gmail je alleen op vrijdag- en zaterdagavond aan deze quiz onderwerpt. Voor studenten, die doorgaans op de donderdagavond uitgaan, is de applicatie dus al minder geschikt. Wellicht zou een handige toevoeging voor Goggles zijn om zelf te kunnen instellen wanneer Gmail de gebruiker moet confronteren met de sommetjes. Verder is het vooral een ludieke gadget van Google.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.