Google introduceert Goggles voor Gmail: nooit meer spijt van een mailtje

Geschatte leestijd: 1 minuten

Google heeft Goggles voor Gmail geïntroduceerd. Goggles is, net als Google's verjaardagswebsite en Google uit 2001, met moeite een serieuze applicatie te noemen. Toch is Goggles een leuke applicatie om in Gmail te gebruiken, en kan een hoop leed bespaard worden door het gebruik van dit hulpje van Google.

Google springt met Goggles in op iets dat blijkbaar een wijdverspreid probleem is: mensen die in een dronken bui e-mails versturen waar ze later spijt van krijgen. De oplossing die Google aandraagt is simpel: de gebruiker die Goggles heeft geïnstalleerd in Gmail moet enkele rekensommetjes oplossen. Lukt dat niet binnen een bepaalde tijd, dan wordt de mail niet verzonden. Ook kan de gebruiker tijdens de rekensommetjes van Goggles besluiten om de verzending eigenhandig te annuleren.

Active Image

Google heeft Goggles zo ingesteld, dat Gmail je alleen op vrijdag- en zaterdagavond aan deze quiz onderwerpt. Voor studenten, die doorgaans op de donderdagavond uitgaan, is de applicatie dus al minder geschikt. Wellicht zou een handige toevoeging voor Goggles zijn om zelf te kunnen instellen wanneer Gmail de gebruiker moet confronteren met de sommetjes. Verder is het vooral een ludieke gadget van Google.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.