Wolter Tjeenk Willink 08 oktober 2008 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Google heeft Goggles voor Gmail geïntroduceerd. Goggles is, net als Google's verjaardagswebsite en Google uit 2001, met moeite een serieuze applicatie te noemen. Toch is Goggles een leuke applicatie om in Gmail te gebruiken, en kan een hoop leed bespaard worden door het gebruik van dit hulpje van Google.

Google springt met Goggles in op iets dat blijkbaar een wijdverspreid probleem is: mensen die in een dronken bui e-mails versturen waar ze later spijt van krijgen. De oplossing die Google aandraagt is simpel: de gebruiker die Goggles heeft geïnstalleerd in Gmail moet enkele rekensommetjes oplossen. Lukt dat niet binnen een bepaalde tijd, dan wordt de mail niet verzonden. Ook kan de gebruiker tijdens de rekensommetjes van Goggles besluiten om de verzending eigenhandig te annuleren.

Active Image

Google heeft Goggles zo ingesteld, dat Gmail je alleen op vrijdag- en zaterdagavond aan deze quiz onderwerpt. Voor studenten, die doorgaans op de donderdagavond uitgaan, is de applicatie dus al minder geschikt. Wellicht zou een handige toevoeging voor Goggles zijn om zelf te kunnen instellen wanneer Gmail de gebruiker moet confronteren met de sommetjes. Verder is het vooral een ludieke gadget van Google.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google introduceert Goggles voor Gmail: nooit meer spijt van een mailtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.