Wolter Tjeenk Willink 29 mei 2008 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: < 1 minuten

Google is aangeklaagd door de Belgische copyrightgroep Copiepresse. Copiepresse eist 49 miljoen euro van Google in verband met de op http://news.google.be getoonde nieuwsartikelen.

Google zat al langere tijd verwikkeld in een conflict met Belgische kranten over het vermelden van nieuws op Google News. Vorig jaar oordeelde de Belgische rechter al dat Google moest stoppen met het weergeven van tekst uit artikelen van Belgische kranten. Sinds de uitspraak hebben Copiepresse, dat de Franstalige kranten vertegenwoordigt, en Google geprobeerd er samen uit te komen. Het is onduidelijk of er nog contact is tussen Copiepresse en internetgigant Google.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google krijgt claim van 49 miljoen euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/