Google krijgt claim van 49 miljoen euro

Geschatte leestijd: 1 minuten

Google is aangeklaagd door de Belgische copyrightgroep Copiepresse. Copiepresse eist 49 miljoen euro van Google in verband met de op http://news.google.be getoonde nieuwsartikelen.

Google zat al langere tijd verwikkeld in een conflict met Belgische kranten over het vermelden van nieuws op Google News. Vorig jaar oordeelde de Belgische rechter al dat Google moest stoppen met het weergeven van tekst uit artikelen van Belgische kranten. Sinds de uitspraak hebben Copiepresse, dat de Franstalige kranten vertegenwoordigt, en Google geprobeerd er samen uit te komen. Het is onduidelijk of er nog contact is tussen Copiepresse en internetgigant Google.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.