Wolter Tjeenk Willink 24 september 2008 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Google is deze maand tien jaar geworden. Reden voor een feest? Google vindt het in ieder geval een goede reden om een leuke website te lanceren. Deze website van Google's tiende verjaardag staat bol van de feitjes over Google.

Google heeft een heuse tijdlijn op deze website gezet, waarin elke mijlpaal van het bedrijf wordt getoond. In de korte omschrijvingen zijn verwijzingen naar het weblog van Google opgenomen voor personen die meer informatie wensen.

Zo is onder andere te bewonderen hoe de eerste ontmoeting tussen de oprichters van Google, Larry en Sergey, in de zomer van 1995 plaatsvond. Ook leert de tijdlijn ons dat ruim twee jaar later de registratie van Google.com een feit was en de eerste Webby Awards in 2000 in de wacht werden gesleept door Google.

Tussen de feitjes over Google staat hier en daar wat interessants. Voor de rest is het een leuke website om de extreme verveling mee te lijf te gaan. Al met al een niet al te creatief, maar wel grappig initiatief van Google.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google lanceert “10th Birthday” website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.