Google lanceert "10th Birthday" website

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Google is deze maand tien jaar geworden. Reden voor een feest? Google vindt het in ieder geval een goede reden om een leuke website te lanceren. Deze website van Google's tiende verjaardag staat bol van de feitjes over Google.

Google heeft een heuse tijdlijn op deze website gezet, waarin elke mijlpaal van het bedrijf wordt getoond. In de korte omschrijvingen zijn verwijzingen naar het weblog van Google opgenomen voor personen die meer informatie wensen.

Zo is onder andere te bewonderen hoe de eerste ontmoeting tussen de oprichters van Google, Larry en Sergey, in de zomer van 1995 plaatsvond. Ook leert de tijdlijn ons dat ruim twee jaar later de registratie van Google.com een feit was en de eerste Webby Awards in 2000 in de wacht werden gesleept door Google.

Tussen de feitjes over Google staat hier en daar wat interessants. Voor de rest is het een leuke website om de extreme verveling mee te lijf te gaan. Al met al een niet al te creatief, maar wel grappig initiatief van Google.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.