Wolter Tjeenk Willink 25 april 2005 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten
Google lanceert vandaag een klein opgezette betatest die adverteerders in staat stelt om zelf aan te geven op welke websites uit het Google Adsense netwerk de advertenties getoond moeten worden. In plaats van verrekening op basis van een tarief per klik, zoals te doen gebruikelijk bij Google Adwords, wordt een bedrag op CPM basis (per 1000 vertoningen) in rekening gebracht.

Google verwacht de test binnen enkele weken uit te kunnen rollen naar alle adverteerders. Het initiatief, dat erop gericht is om de meer op branding-gerichte adverteerders aan te trekken, zal vermoedelijk tot een stormloop gaan leiden, aangezien vele adverteerders deze wens al hebben geuit. Tot vandaag werd de boot afgehouden onder het motto dat het technisch te gecompliceerd was.

"Google probeert altijd het beste te bieden aan haar adverteerders en deelnemers uit het netwerk," aldus Susan Wojcicki, director of product management bij Google. Volgens insiders staat het CPM prijsmodel nog niet helemaal vast.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google lanceert websitespecifiek adverteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/