Home » Zoekmachine Optimalisatie (SEO) » Google Lively blijkt niet levensvatbaar

Google Lively blijkt niet levensvatbaar

Google Lively doet waarschijnlijk bij weinigen een belletje rinkelen. Google Lively was het antwoord van Google op het in populariteit dalende Second Live. Dit bleek een weinig succesvol antwoord. Vandaar dat Google een punt zet achter Google Lively.

Google Lively startte in juli dit jaar en moest fervente aanhangers van Second Live aantrekken. Google wilde Lively gebruiken om onderzoek te doen naar allerlei facetten van online gedrag. Dit keer was het niet de kredietcrisis die het Google moeilijk maakte, maar de populariteit van Google Lively onder de doelgroep. Die was net groot genoeg om een niche in de markt op te vullen. Wanneer het project precies wordt stopgezet is niet duidelijk, maar nog dit jaar moet het afgelopen zijn voor Google Lively.

Aan Google Lively werkten verschillende mensen mee. Gelukkig heeft Google nog wat financiële kracht, dus hoeven de mensen niet, zoals bij Yahoo!, ontslagen te worden. Google zorgt voor interne overplaatsing van de gedupeerde werknemers. De ambitie van Google om meer te doen met sociale netwerken zal blijven bestaan, maar dan in een andere vorm dan Google Lively.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen gewoon in jouw mailbox

Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nauw betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Blijf op de hoogte van

De laatste trends & ontwikkelingen

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail