Wolter Tjeenk Willink 24 november 2008 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Google Lively doet waarschijnlijk bij weinigen een belletje rinkelen. Google Lively was het antwoord van Google op het in populariteit dalende Second Live. Dit bleek een weinig succesvol antwoord. Vandaar dat Google een punt zet achter Google Lively.

Google Lively startte in juli dit jaar en moest fervente aanhangers van Second Live aantrekken. Google wilde Lively gebruiken om onderzoek te doen naar allerlei facetten van online gedrag. Dit keer was het niet de kredietcrisis die het Google moeilijk maakte, maar de populariteit van Google Lively onder de doelgroep. Die was net groot genoeg om een niche in de markt op te vullen. Wanneer het project precies wordt stopgezet is niet duidelijk, maar nog dit jaar moet het afgelopen zijn voor Google Lively.

Aan Google Lively werkten verschillende mensen mee. Gelukkig heeft Google nog wat financiële kracht, dus hoeven de mensen niet, zoals bij Yahoo!, ontslagen te worden. Google zorgt voor interne overplaatsing van de gedupeerde werknemers. De ambitie van Google om meer te doen met sociale netwerken zal blijven bestaan, maar dan in een andere vorm dan Google Lively.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google Lively blijkt niet levensvatbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.