Geschatte leestijd: 1 minuten

Google Marketing BlokkendoosBig spenders worden bij Google in de watten gelegd. Hoewel Google Europa bekend maakte dat in 2009 de bureaukorting wordt afgeschaft, verschenen er in de USA plaatjes online van het nieuwste Google relatiegeschenk. Shimon Sandler postte op zijn blog al enkele foto’s van de ‘2008 Marketing Toolkit’. De inhoud bevat een soort duplo met opdrukken als: ‘Google Earth’, ‘Global Reach’ ‘#1 in Search’ en meer van dit soort termen. Ontzettend leuk bedacht van Google en zeer attent.

Zie hier de foto’s van de ‘Google Marketing Blokkendoos

Stiekem hoop ik ook op zo’n kek koffertje! 😀


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

Interessante onderwerpen
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

Nieuwsbrieven
Email*
 
 
 
Nieuwsbrief
 
Blog
 
 

Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement