Wolter Tjeenk Willink 26 september 2007 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: < 1 minuten

Google Marketing BlokkendoosBig spenders worden bij Google in de watten gelegd. Hoewel Google Europa bekend maakte dat in 2009 de bureaukorting wordt afgeschaft, verschenen er in de USA plaatjes online van het nieuwste Google relatiegeschenk. Shimon Sandler postte op zijn blog al enkele foto’s van de ‘2008 Marketing Toolkit’. De inhoud bevat een soort duplo met opdrukken als: ‘Google Earth’, ‘Global Reach’ ‘#1 in Search’ en meer van dit soort termen. Ontzettend leuk bedacht van Google en zeer attent.

Zie hier de foto’s van de ‘Google Marketing Blokkendoos

Stiekem hoop ik ook op zo’n kek koffertje! šŸ˜€

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google Marketing Blokkendoos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REANĀ® en het REANĀ® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REANĀ®-model en REANĀ®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: ā€œhet werkā€). Het kopiĆ«ren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naarĀ www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciĆ«le doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatieĀ https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/