Marek 22 juli 2009 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Om de maanlanding te vieren, heeft Google Google Moon gelanceerd. Google Moon werkt net als Google Earth, maar dan voor de maan. Hoewel deze bol op het eerste gezicht wat saai afsteekt bij onze eigen planeet, is het best leuk om even een kijkje te nemen op Google Moon.


Google Moon staat bol van de informatie over de eerste maanlanding en de landingen die daarop volgden. Net als bij Google Earth, kan ook in Google Moon flink worden ingezoomd. Helaas is er geen niveau à la Google Street View, dus de ‘giant leap for mankind’ kan de gebruiker niet op Google Moon ervaren.

Op Google Moon kan het beeld naar hartenlust worden aangepast. Zo kan de view worden ingesteld op ‘Apollo’, ‘Visible’ en ‘Elevation’. Met ‘Apollo’ kan de gebruiker zien waar alle Apollo-misies zijn geland. De tweede optie laat de maan zien aan de hand van beelden die zijn gemaakt bij de Clementine mission. In de derde modus ziet de gebruiker de hoogteverschillen van de maan. Ook kan de optie ‘Charts’ worden aangezet. Dan wordt er bij verschillende gebieden allerlei geologische en topografische informatie getoond. Voor iedereen die interesse heeft in de maan(landingen) of voor wie er een spreekbeurt over moet houden, is het zeker handig om langs te gaan bij Google Moon.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google Moon: Google Earth, maar dan voor de maan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.