Google Moon: Google Earth, maar dan voor de maan

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Om de maanlanding te vieren, heeft Google Google Moon gelanceerd. Google Moon werkt net als Google Earth, maar dan voor de maan. Hoewel deze bol op het eerste gezicht wat saai afsteekt bij onze eigen planeet, is het best leuk om even een kijkje te nemen op Google Moon.


Google Moon staat bol van de informatie over de eerste maanlanding en de landingen die daarop volgden. Net als bij Google Earth, kan ook in Google Moon flink worden ingezoomd. Helaas is er geen niveau à la Google Street View, dus de ‘giant leap for mankind’ kan de gebruiker niet op Google Moon ervaren.

Op Google Moon kan het beeld naar hartenlust worden aangepast. Zo kan de view worden ingesteld op ‘Apollo’, ‘Visible’ en ‘Elevation’. Met ‘Apollo’ kan de gebruiker zien waar alle Apollo-misies zijn geland. De tweede optie laat de maan zien aan de hand van beelden die zijn gemaakt bij de Clementine mission. In de derde modus ziet de gebruiker de hoogteverschillen van de maan. Ook kan de optie ‘Charts’ worden aangezet. Dan wordt er bij verschillende gebieden allerlei geologische en topografische informatie getoond. Voor iedereen die interesse heeft in de maan(landingen) of voor wie er een spreekbeurt over moet houden, is het zeker handig om langs te gaan bij Google Moon.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marek
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Marek

Neem contact op met Marek
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.