Google neemt Feedburner over

Geschatte leestijd: 1 minuten

Er waren al wat geruchten op het internet te vinden over een eventuele overname van Feedburner door Google. Vandaag is dit gerucht officieel bevestigd. Google heeft Feedburner gekocht voor 100 miljoen dollar.

RSS
Feedburner is een van de grotere spelers op de markt betreffende RSS. Met Feedburner heeft Google nu een dikke vinger in de pap wat betreft de RSS-feed statistieken. Door deze overname heeft Google nu meer inzicht in de userbase, de traffic-data en de RSS-feed advertentie service.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.