Wolter Tjeenk Willink 06 juni 2007 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Google is goed bezig haar imperium uit te breiden. Vandaag is bekend geworden dat zij wederom een bedrijf hebben overgenomen. Het gaat hier om Peakstream, dat voor een onbekend bedrag is overgenomen door de internetgigant.

Peakstream
Peakstream is de producent van serversoftware. Het voornaamste product van Peakstream is Peakstream Workstation for Microsoft Windows. Volgens Peakstream zelf is het product een pionier op het gebied van commerciële software. Deze software maakt het mogelijk om te programmeren voor processen met meerdere kernen en parrallele processors.

Overname
Google heeft in een korte tijd al redelijk wat bedrijven overgenomen. De fotosite Panoramio, internetbedrijf Feedburner, beveilingsbedrijf Greenborder, videosite Youtube en online advertentiebedrijf DoubleClick zijn Peakstream al voorgegaan.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google neemt Peakstream over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/