Google neemt Peakstream over

Geschatte leestijd: 1 minuten

Google is goed bezig haar imperium uit te breiden. Vandaag is bekend geworden dat zij wederom een bedrijf hebben overgenomen. Het gaat hier om Peakstream, dat voor een onbekend bedrag is overgenomen door de internetgigant.

Peakstream
Peakstream is de producent van serversoftware. Het voornaamste product van Peakstream is Peakstream Workstation for Microsoft Windows. Volgens Peakstream zelf is het product een pionier op het gebied van commerciële software. Deze software maakt het mogelijk om te programmeren voor processen met meerdere kernen en parrallele processors.

Overname
Google heeft in een korte tijd al redelijk wat bedrijven overgenomen. De fotosite Panoramio, internetbedrijf Feedburner, beveilingsbedrijf Greenborder, videosite Youtube en online advertentiebedrijf DoubleClick zijn Peakstream al voorgegaan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.