Google neemt Peakstream over

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Google is goed bezig haar imperium uit te breiden. Vandaag is bekend geworden dat zij wederom een bedrijf hebben overgenomen. Het gaat hier om Peakstream, dat voor een onbekend bedrag is overgenomen door de internetgigant.

Peakstream
Peakstream is de producent van serversoftware. Het voornaamste product van Peakstream is Peakstream Workstation for Microsoft Windows. Volgens Peakstream zelf is het product een pionier op het gebied van commerciële software. Deze software maakt het mogelijk om te programmeren voor processen met meerdere kernen en parrallele processors.

Overname
Google heeft in een korte tijd al redelijk wat bedrijven overgenomen. De fotosite Panoramio, internetbedrijf Feedburner, beveilingsbedrijf Greenborder, videosite Youtube en online advertentiebedrijf DoubleClick zijn Peakstream al voorgegaan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.