Google PageRank gaat op grijs

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Google zet de zoekmachine optimalisatie wereld weer eens op z´n kop door PageRank niet meer te tonen. Zowel de Google toolbar als diverse online tools, waaronder de Google PageRank tool op deze website, zijn sinds vandaag op ‘grijs’ gegaan en tonen geen PageRank gegevens meer. Wederom een PageRank update?

De wijziging is groot nieuws op alle forums en de discussie omtrent de toekomstplannen van Google lopen ver uiteen. Zeker met het oog op het onlangs onder de aandacht gebrachte Google TrustRank lijkt de toekomst van PageRank onzeker. Toch is het zeker niet de eerste keer dat dit gebeurd. Twee weken geleden nog voerde Google een update aan haar PageRank mechanisme door. Een compleet overzicht van alle wijzigingen in Google Backlinks, TrustRank en PageRank is hier te vinden: http://www.seocompany.ca/pagerank/page-rank-update-list.html


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.