Google PageRank weer terug

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Na het een lang weekend zonder PageRank te hebben moeten stellen kunnen zoekmachine optimalisatie specialisten weer opgelucht adem halen: PageRank is terug. Even leek het erop dat Google PageRank definitief de deur had gewezen, bijv. door de komst van het nieuwere TrustRank.

Maar niets blijkt minder waar. Bronnen bij Google melden dat men het lange weekend (in de VS had men maandag vrij i.v.m. Memorial Day) heeft gekozen voor het uitvoeren van een update aan de infrastructuur.

Meer over Google PageRank kunt u lezen in ons artikel uit de kennisbank “Google PageRank”. U kunt ook uw Google PageRank berekenen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.