Google PageRank weer terug

Geschatte leestijd: 1 minuten

Na het een lang weekend zonder PageRank te hebben moeten stellen kunnen zoekmachine optimalisatie specialisten weer opgelucht adem halen: PageRank is terug. Even leek het erop dat Google PageRank definitief de deur had gewezen, bijv. door de komst van het nieuwere TrustRank.

Maar niets blijkt minder waar. Bronnen bij Google melden dat men het lange weekend (in de VS had men maandag vrij i.v.m. Memorial Day) heeft gekozen voor het uitvoeren van een update aan de infrastructuur.

Meer over Google PageRank kunt u lezen in ons artikel uit de kennisbank “Google PageRank”. U kunt ook uw Google PageRank berekenen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement