Marek 22 april 2009 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: < 1 minuten

Google Profile Results is het antwoord op de toenemende mate waarmee social media de wereld veroveren. Google richt, net als bij nieuwsresultaten, afbeeldingen en blogposts, een aparte sectie in met zoekresultaten uit Google Profiles onder de noemer Profile Results.


Door Google Profile Results komt het nooit meer voor dat meerdere mensen met (ongeveer) dezelfde naam de eerste pagina van de zoekresultaten innemen, terwijl de gebruiker van de zoekmachine naar iets totaal anders op zoek was. Daarnaast hebben mensen meer invloed op de manier waarop ze vertegenwoordigd worden in de zoekresultaten door Google Profile Results.

Google Profile Results laat de Google Profiles van mensen zien, maar geeft daaronder ook links naar andere social media. Zo kan een gebruiker ook gemakkelijk zoeken naar mensen op LinkedIn, MySpace, Facebook en andere sociale netwerken. Op Google.com is de service al live, Nederland moet waarschijnlik nog even wachten op Google Profile Results. Het toevoegen van een Google Profile kan al wel, getuige dit voorbeeld.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google Profile Results: sneller personen zoeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.