Wolter Tjeenk Willink 07 oktober 2005 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten
Google heeft vlak voor het weekend haar nieuwe Google Reader in beta gelanceerd. Google Reader is een RSS reader waarmee gebruikers van een Google Account in 1 oogopslag nieuwsberichten van een breed scala aan gebruikersspecifieke bronnen kan inlezen.
Op Marketingfacts en enkele andere binnen- en buitenlandse forums wordt over Google Reader gesproken als een leuke tool die duidelijk nog in betavorm is gelanceerd. Zo hebben veel mensen moeite om de in-browser RSS reader in FireFox werkend te krijgen.
Voor iedereen die Google Reader wel wil installeren; schrijf u gelijk in op de RSS feed van Traffic Builders! U wordt dan vrijwel dagelijks op de hoogte gebracht van alle belangrijke nieuwsitems uit de wereld van zoekmachinemarketing en aanverwante onderwerpen. Ook bent u als eerste op de hoogte van de lancering van nieuwe artikelen over zoekmachine optimalisatie en het adverteren in zoekmachines, zoals de artikelen “93 Search engine ranking factoren“, “Google Sandbox nader verklaard“, “Google PageRank” en “Zoekmachine adverteren: slimmer omgaan met uw Google Adwords budget“.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google Reader gelanceerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/