Google Reader gelanceerd

Google heeft vlak voor het weekend haar nieuwe Google Reader in beta gelanceerd. Google Reader is een RSS reader waarmee gebruikers van een Google Account in 1 oogopslag nieuwsberichten van een breed scala aan gebruikersspecifieke bronnen kan inlezen.
Op Marketingfacts en enkele andere binnen- en buitenlandse forums wordt over Google Reader gesproken als een leuke tool die duidelijk nog in betavorm is gelanceerd. Zo hebben veel mensen moeite om de in-browser RSS reader in FireFox werkend te krijgen.
Voor iedereen die Google Reader wel wil installeren; schrijf u gelijk in op de RSS feed van Traffic Builders! U wordt dan vrijwel dagelijks op de hoogte gebracht van alle belangrijke nieuwsitems uit de wereld van zoekmachinemarketing en aanverwante onderwerpen. Ook bent u als eerste op de hoogte van de lancering van nieuwe artikelen over zoekmachine optimalisatie en het adverteren in zoekmachines, zoals de artikelen “93 Search engine ranking factoren“, “Google Sandbox nader verklaard“, “Google PageRank” en “Zoekmachine adverteren: slimmer omgaan met uw Google Adwords budget“.