Google Reader gelanceerd

Geschatte leestijd: 1 minuten
Google heeft vlak voor het weekend haar nieuwe Google Reader in beta gelanceerd. Google Reader is een RSS reader waarmee gebruikers van een Google Account in 1 oogopslag nieuwsberichten van een breed scala aan gebruikersspecifieke bronnen kan inlezen.
Op Marketingfacts en enkele andere binnen- en buitenlandse forums wordt over Google Reader gesproken als een leuke tool die duidelijk nog in betavorm is gelanceerd. Zo hebben veel mensen moeite om de in-browser RSS reader in FireFox werkend te krijgen.
Voor iedereen die Google Reader wel wil installeren; schrijf u gelijk in op de RSS feed van Traffic Builders! U wordt dan vrijwel dagelijks op de hoogte gebracht van alle belangrijke nieuwsitems uit de wereld van zoekmachinemarketing en aanverwante onderwerpen. Ook bent u als eerste op de hoogte van de lancering van nieuwe artikelen over zoekmachine optimalisatie en het adverteren in zoekmachines, zoals de artikelen “93 Search engine ranking factoren“, “Google Sandbox nader verklaard“, “Google PageRank” en “Zoekmachine adverteren: slimmer omgaan met uw Google Adwords budget“.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement