Google Reader gelanceerd

Geschatte leestijd: < 1 minuten
Google heeft vlak voor het weekend haar nieuwe Google Reader in beta gelanceerd. Google Reader is een RSS reader waarmee gebruikers van een Google Account in 1 oogopslag nieuwsberichten van een breed scala aan gebruikersspecifieke bronnen kan inlezen.
Op Marketingfacts en enkele andere binnen- en buitenlandse forums wordt over Google Reader gesproken als een leuke tool die duidelijk nog in betavorm is gelanceerd. Zo hebben veel mensen moeite om de in-browser RSS reader in FireFox werkend te krijgen.
Voor iedereen die Google Reader wel wil installeren; schrijf u gelijk in op de RSS feed van Traffic Builders! U wordt dan vrijwel dagelijks op de hoogte gebracht van alle belangrijke nieuwsitems uit de wereld van zoekmachinemarketing en aanverwante onderwerpen. Ook bent u als eerste op de hoogte van de lancering van nieuwe artikelen over zoekmachine optimalisatie en het adverteren in zoekmachines, zoals de artikelen “93 Search engine ranking factoren“, “Google Sandbox nader verklaard“, “Google PageRank” en “Zoekmachine adverteren: slimmer omgaan met uw Google Adwords budget“.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.