Wolter Tjeenk Willink 16 maart 2007 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Google Rebang is de realtime vervanger geworden van Zeitgeist. Sinds kort is Google Rebang samen met Google Navigator in China live gegaan. Google neemt de potentiële groep nieuwe aanhangers in China erg serieus en wil deze voorzien van allerlei nieuwe technieken en snufjes. China heeft een interessant groeipotentieel voor Google. Zij zien grote kansen in China. Het is hierom meer dan logisch dat Google hierop inspeelt door China te voeden van haar nieuwe technieken en snufjes.

Google Rebang is een realtime overzicht van veel gezochte woorden verdeeld over diverse categorieën. Dit soort overzichten werden altijd door de zogenaamde Google Zeitgeist eens per maand bekend gemaakt. Met Google Rebang heeft Google dus gekozen om ze realtime publiekelijk te maken. Op de Chinese pagina is het met deze tool mogelijk om de top 10 lijsten af te lezen. Men krijgt dan een overzicht van de keywords waar op dat moment het meest naar is gezocht.

Wanneer de tool in Nederland te verwachten valt is helaas niet bekend.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google Rebang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/