Geschatte leestijd: < 1 minuten

Google Rebang is de realtime vervanger geworden van Zeitgeist. Sinds kort is Google Rebang samen met Google Navigator in China live gegaan. Google neemt de potentiële groep nieuwe aanhangers in China erg serieus en wil deze voorzien van allerlei nieuwe technieken en snufjes. China heeft een interessant groeipotentieel voor Google. Zij zien grote kansen in China. Het is hierom meer dan logisch dat Google hierop inspeelt door China te voeden van haar nieuwe technieken en snufjes.

Google Rebang is een realtime overzicht van veel gezochte woorden verdeeld over diverse categorieën. Dit soort overzichten werden altijd door de zogenaamde Google Zeitgeist eens per maand bekend gemaakt. Met Google Rebang heeft Google dus gekozen om ze realtime publiekelijk te maken. Op de Chinese pagina is het met deze tool mogelijk om de top 10 lijsten af te lezen. Men krijgt dan een overzicht van de keywords waar op dat moment het meest naar is gezocht.

Wanneer de tool in Nederland te verwachten valt is helaas niet bekend.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.