Wolter Tjeenk Willink 03 december 2008 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: 2 minuten

Google SearchWiki, de feature van Google die gebruikers in staat stelt zelf hun zoekresultaten te rangschikken, is live. Volgens Google Product Manager Cedric Dupont is deze nieuwe vorm van omgaan met zoekresultaten een meer interactieve ervaring en is het (test)publiek laaiend enthousiast over Google SearchWiki.

De werking van Google SearchWiki
Google SearchWiki heeft een aantal interessante functionaliteiten. Zo kan, zoals gesteld in de inleiding, de gebruiker zelf zoekresultaten rangschikken. Ook zijn zoekresultaten volledig uit de lijst te verwijderen. Daarnaast kunnen er notities worden toegevoegd aan zoekresultaten. Alleen op Google ingelogde gebruikers kunnen gebruik maken van Google SearchWiki.

In Google SearchWiki ingevoerde wijzigingen zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Gebruikers kunnen dus alleen hun eigen zoekresultaten beïnvloeden. Voor het controleren van zoekresultaten van alle gebruikers heeft Google immers mensen in dienst. Hieronder staat een korte Engelse video met een demonstratie van het gebruik van Google SearchWiki.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google SearchWiki is live

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/