Google SearchWiki is live

Geschatte leestijd: 2 minuten

Google SearchWiki, de feature van Google die gebruikers in staat stelt zelf hun zoekresultaten te rangschikken, is live. Volgens Google Product Manager Cedric Dupont is deze nieuwe vorm van omgaan met zoekresultaten een meer interactieve ervaring en is het (test)publiek laaiend enthousiast over Google SearchWiki.

De werking van Google SearchWiki
Google SearchWiki heeft een aantal interessante functionaliteiten. Zo kan, zoals gesteld in de inleiding, de gebruiker zelf zoekresultaten rangschikken. Ook zijn zoekresultaten volledig uit de lijst te verwijderen. Daarnaast kunnen er notities worden toegevoegd aan zoekresultaten. Alleen op Google ingelogde gebruikers kunnen gebruik maken van Google SearchWiki.

In Google SearchWiki ingevoerde wijzigingen zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Gebruikers kunnen dus alleen hun eigen zoekresultaten beïnvloeden. Voor het controleren van zoekresultaten van alle gebruikers heeft Google immers mensen in dienst. Hieronder staat een korte Engelse video met een demonstratie van het gebruik van Google SearchWiki.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.