Google SearchWiki is live

Geschatte leestijd: 2 minuten

Google SearchWiki, de feature van Google die gebruikers in staat stelt zelf hun zoekresultaten te rangschikken, is live. Volgens Google Product Manager Cedric Dupont is deze nieuwe vorm van omgaan met zoekresultaten een meer interactieve ervaring en is het (test)publiek laaiend enthousiast over Google SearchWiki.

De werking van Google SearchWiki
Google SearchWiki heeft een aantal interessante functionaliteiten. Zo kan, zoals gesteld in de inleiding, de gebruiker zelf zoekresultaten rangschikken. Ook zijn zoekresultaten volledig uit de lijst te verwijderen. Daarnaast kunnen er notities worden toegevoegd aan zoekresultaten. Alleen op Google ingelogde gebruikers kunnen gebruik maken van Google SearchWiki.

In Google SearchWiki ingevoerde wijzigingen zijn alleen voor persoonlijk gebruik. Gebruikers kunnen dus alleen hun eigen zoekresultaten beïnvloeden. Voor het controleren van zoekresultaten van alle gebruikers heeft Google immers mensen in dienst. Hieronder staat een korte Engelse video met een demonstratie van het gebruik van Google SearchWiki.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement