Marek 24 juni 2009 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Google wil het internet sneller maken. Met sneller internet genieten consumenten volgens Google vele voordelen.


Google probeert op de Google Speed website geen product aan de consument te verkopen. Google probeert in plaats daarvan initiatieven te ontplooien die ervoor moeten zorgen dat websites sneller en beter presteren, ook voor mobiel internet. Onderstaande video legt uit hoe Google Speed wil zorgen voor een beter en sneller internet.

Sneller internet zou uiteraard ook voor Google veel voordelen hebben. Door een beter en sneller internet wordt het gebruik ervan efficiënter en kunnen ontwikkelingen sneller en gladder verlopen. Gelukkig liggen in dit geval de voordelen voor Google en die voor de consument op 1 lijn.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google Speed: website voor sneller internet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/