Marek 01 juli 2009 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Google Street View is bezig heel Nederland in kaart te brengen. De auto met apparatuur op het dak is al in diverse steden en dorpen gesignaleerd, terwijl hij delen van het land in kaart bracht voor Google Street View.


Google Street View Car rijdt flink door
De Google Street View Car is Nederland in rap tempo in kaart aan het brengen. Zo wordt het straks mogelijk om elke uithoek van Nederland online te bezoeken. Scheelt in de kosten en je kunt net zo goed over straat ‘lopen’, getuige de naam Google Street View.

Google Street View geen probleemloos project
Google Street View heeft veel juridische problemen moeten overwinnen en is een groot zorgenkindje van de populaire zoekmachine. In Groot-Brittannië werd de Google Street View Car tegengehouden door dorpelingen die zich aangetast voelden in hun privacy. Ook de Britse politie moest de Google Street View Car aanhouden wegens een overtreding. Eerder liepen de gemoederen daar al hoog op toen er een naakt kind voor de camera van Google Street View kwam. Overigens zijn het niet alleen de Britten die moeilijk doen. Ook de Amerikanen, Grieken en Japanners hebben problemen met Google Street View.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google Street View verovert Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/