Google test met nieuwe lay-out voor zoekresultaten

Geschatte leestijd: 1 minuten

Sinds Google Universal Search toont Google ook video's in de zoekresultaten. Deze nemen vaak veel plek in tussen de andere resultaten. Momenteel is Google daarom een nieuwe lay-out aan het testen, zodat deze onoverzichtelijkheid in de zoekresultaten straks tot het verleden behoort.

Op dit moment nemen video's nog vaak meerdere posities onder elkaar in de zoekresultaten in. Google wil dit veranderen, door te zorgen dat de video's op dezelfde plek worden getoond. De video's komen naast elkaar te staan, zodat er meer ruimte overblijft voor de andere zoekresultaten. Op welke termijn Google deze nieuwe lay-out voor zoekresultaten gaat implementeren, is onduidelijk. Voor de overzichtelijkheid van Google is het in ieder geval een wenselijke vernieuwing.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.