Google test met nieuwe lay-out voor zoekresultaten

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Sinds Google Universal Search toont Google ook video's in de zoekresultaten. Deze nemen vaak veel plek in tussen de andere resultaten. Momenteel is Google daarom een nieuwe lay-out aan het testen, zodat deze onoverzichtelijkheid in de zoekresultaten straks tot het verleden behoort.

Op dit moment nemen video's nog vaak meerdere posities onder elkaar in de zoekresultaten in. Google wil dit veranderen, door te zorgen dat de video's op dezelfde plek worden getoond. De video's komen naast elkaar te staan, zodat er meer ruimte overblijft voor de andere zoekresultaten. Op welke termijn Google deze nieuwe lay-out voor zoekresultaten gaat implementeren, is onduidelijk. Voor de overzichtelijkheid van Google is het in ieder geval een wenselijke vernieuwing.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.