Home » Zoekmachine Optimalisatie (SEO) » Google test met nieuwe lay-out voor zoekresultaten

Google test met nieuwe lay-out voor zoekresultaten

Sinds Google Universal Search toont Google ook video's in de zoekresultaten. Deze nemen vaak veel plek in tussen de andere resultaten. Momenteel is Google daarom een nieuwe lay-out aan het testen, zodat deze onoverzichtelijkheid in de zoekresultaten straks tot het verleden behoort.

Op dit moment nemen video's nog vaak meerdere posities onder elkaar in de zoekresultaten in. Google wil dit veranderen, door te zorgen dat de video's op dezelfde plek worden getoond. De video's komen naast elkaar te staan, zodat er meer ruimte overblijft voor de andere zoekresultaten. Op welke termijn Google deze nieuwe lay-out voor zoekresultaten gaat implementeren, is onduidelijk. Voor de overzichtelijkheid van Google is het in ieder geval een wenselijke vernieuwing.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen gewoon in jouw mailbox

Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nauw betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Blijf op de hoogte van

De laatste trends & ontwikkelingen

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail