Wolter Tjeenk Willink 15 maart 2007 / Zoekmachine Adverteren (SEA)
Leestijd: < 1 minuten

Google toont in Google Webmaster Central nu ook de anchor text van backlinks. Eerder al gaf de zoekmachine meer openheid van zaken over de backlinks van een website.

Anchor text?
Met anchor text wordt bedoeld de tekst die de link vormt. In de volgende link is ‘zoekmachinemarketingbureau’ de anchor text van de link verwijzend naar de homepage van Traffic Builders: zoekmachinemarketingbureau. Anchor text beïnvloed in sterke mate de hoeveelheid traffic die een link oplevert, omdat het iets vertelt over de website waarnaar wordt gelinkd. Daarnaast heeft het een sterke invloed op de wijze waarop een website scoort op bepaalde zoektermen. Over het algemeen wordt een website dan ook makkelijker gevonden op zoektermen die onderdeel zijn van de anchor text in links die naar de desbetreffende site verwijzen.

Google anchor text

De nieuwe functionaliteit is toegevoegd aan Webmaster Central en beschikbaar voor webmasters met een Google Account.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google toont anchor text in backlinks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/