Marek 17 augustus 2009 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Google Wave is het nieuwe, veelbesproken communicatiesysteem van Google. Vanaf 30 september wordt Google Wave voor de wereld beschikbaar.


Google Wave combineert e-mailen, chatten en webloggen in 1 real time applicatie. Bovendien kunnen vrijwel alle Google Apps erin geïntegreerd worden. De naam Google Wave slaat dan ook op de “waves of content” die eruit voortkomen.

Google Wave wordt in eerste instantie beschikbaar voor 100.000 gebruikers. Niet lang daarna zal iedereen zich kunnen aanmelden. Bekijk voor meer informatie ook onderstaande video over Google Wave.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google Wave: e-mail opnieuw uitgevonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/