Frans van Dolderen 18 augustus 2008 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Google wordt de laatste tijd links en rechts aangeklaagd: er loopt in India een rechtszaak wegens "sex selection" ads, Google Streetview zou in strijd zijn met de privacy en YouTube zit in een juridisch comflict met Mediaset. Aan deze lijst kan nu ook BennyBaby, een gebruiker van YouTube, worden toegevoegd. Hij wil een deel zien van de inkomsten die zijn filmpjes (117 in totaal) op YouTube hebben gegenereerd.

Google heeft BennyBaby niet toegelaten tot het partnernetwerk van YouTube. Om deze reden wil de man nu een schadevergoeding van 1 miljoen dollar van Google ontvangen. Volgens Google heeft hij geen sterke zaak: "Unfortunately, Legeri isn't likely to see much of the revenue he's suing for." De meeste partners van YouTube hebben volgens Google veel meer subscribers dan BennyBaby. Bovendien is is er geen automatische garantie dat een populaire publisher op YouTube automatisch wordt toegelaten tot het partnernetwerk. Het lijkt er voorlopig op dat BennyBaby dus weinig kans maakt op geld van Google.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google wederom aangeklaagd: BennyBaby wil geld zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/