Wolter Tjeenk Willink 30 september 2008 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

Google, Yahoo! en Apple hebben afgelopen nacht een flinke klap gekregen toen de beurs in de VS met flink verlies sloot. De Dow Jones sloot 7 procent lager, de Nasdaq ongeveer 9 procent. De verliezen waren nog erger voor Apple, Yahoo! en Google.

Google, Yahoo! en Apple hadden allemaal zeker een jaar niet zo laag gestaan. Google mocht 12 procent inleveren en sloot onder de 400 dollar. Apple zakte al aan het begin met 17 procent. Het bedrijf kon dit verlies de rest van de dag niet meer goedmaken. Een aandeel Yahoo! verloor 10 procent waarde en bracht aan het eind van de dag nog maar 17 dollar op. Een behoorlijk verlies, zeker als in het achterhoofd wordt gehouden dat Microsoft enkele maanden geleden nog 31 dollar bood voor een aandeel Yahoo!.

Google, Yahoo! en Apple zijn niet de enige drie die pech hebben. Experts verwachten vandaag verdere daling van de beurzen in Azië en Europa.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on Google, Yahoo! en Apple meegesleurd door dalende koers beurs VS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/