Google, Yahoo! en Apple meegesleurd door dalende koers beurs VS

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Google, Yahoo! en Apple hebben afgelopen nacht een flinke klap gekregen toen de beurs in de VS met flink verlies sloot. De Dow Jones sloot 7 procent lager, de Nasdaq ongeveer 9 procent. De verliezen waren nog erger voor Apple, Yahoo! en Google.

Google, Yahoo! en Apple hadden allemaal zeker een jaar niet zo laag gestaan. Google mocht 12 procent inleveren en sloot onder de 400 dollar. Apple zakte al aan het begin met 17 procent. Het bedrijf kon dit verlies de rest van de dag niet meer goedmaken. Een aandeel Yahoo! verloor 10 procent waarde en bracht aan het eind van de dag nog maar 17 dollar op. Een behoorlijk verlies, zeker als in het achterhoofd wordt gehouden dat Microsoft enkele maanden geleden nog 31 dollar bood voor een aandeel Yahoo!.

Google, Yahoo! en Apple zijn niet de enige drie die pech hebben. Experts verwachten vandaag verdere daling van de beurzen in Azië en Europa.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.