Google, Yahoo! en Microsoft sluiten met verlies op de beurs

Geschatte leestijd: 1 minuten

Google en Yahoo! boekten wederom flinke verliezen op de beurs gisteravond. Ook Microsoft had last van het slechte klimaat. Sommige bedrijven leden echter nog zwaarder verlies dan Microsoft, Yahoo! en Google.

Google, Yahoo! en Microsoft eindigden alle drie met ongeveer zes procent verlies. Erger nog was de daling van de koers van eBay. De eigenaar van onder andere Skype, Marktplaats en Paypal verloor ruim veertien procent. Ook Amazon.com leverde flink in en kwam twaalf procent lager uit.

Vorige keer waren het nog Google, Yahoo! en Apple die flink verlies leden. Apple deed het echter wat beter. In het begin boekte het bedrijf zelfs nog winst, maar uiteindelijk sloot Apple met vier procent verlies. Helaas ook negatieve cijfers, maar minder negatief dan die van Microsoft, Yahoo! en Google.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.