Google, Yahoo! en Microsoft sluiten met verlies op de beurs

Geschatte leestijd: < 1 minuten

Google en Yahoo! boekten wederom flinke verliezen op de beurs gisteravond. Ook Microsoft had last van het slechte klimaat. Sommige bedrijven leden echter nog zwaarder verlies dan Microsoft, Yahoo! en Google.

Google, Yahoo! en Microsoft eindigden alle drie met ongeveer zes procent verlies. Erger nog was de daling van de koers van eBay. De eigenaar van onder andere Skype, Marktplaats en Paypal verloor ruim veertien procent. Ook Amazon.com leverde flink in en kwam twaalf procent lager uit.

Vorige keer waren het nog Google, Yahoo! en Apple die flink verlies leden. Apple deed het echter wat beter. In het begin boekte het bedrijf zelfs nog winst, maar uiteindelijk sloot Apple met vier procent verlies. Helaas ook negatieve cijfers, maar minder negatief dan die van Microsoft, Yahoo! en Google.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.