Home » Traffic Builders nieuws » Gratis workshops zoekmachinemarketing en conversie-optimalisatie in 2010

Gratis workshops zoekmachinemarketing en conversie-optimalisatie in 2010

Wilt u in 2 uur bijgepraat worden en de meest praktijkgerichte tips en best practices over zoekmachinemarketing, webanalytics en conversie-optimalisatie ontvangen? Schrijf u dan in voor één van de gratis workshops die Traffic Builders in 2010 organiseert.

Agenda gratis workshops in 2010
De workshops zijn primair gericht op online marketeers, e-commerce professionals en marketingverantwoordelijken die meer diepgang willen geven aan hun vakkennis. Maar er zijn ook workshops voor beginners die zelf aan de slag willen met bijvoorbeeld Google Adwords en Google Analytics.

De workshops worden georganiseerd op het kantoor van Traffic Builders in Almere, gelegen op 2 minuten loopafstand van het Centraal Station. Om maximale interactie te waarborgen is deelname beperkt tot maximaal 12 personen per workshop. De sessies duren 2 uur en starten om 15.00 uur.

Klik op onderstaande links voor meer informatie over de gratis workshops, of schrijf u direct in:

Direct inschrijven
Deelname aan de workshops is gratis en geheel vrijblijvend. Schrijf u dus direct in, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!

{phpfile}/data/web/trafficbuilders/traffic-builders.com/www/forms/gratis-workshop-form.php{/phpfile}


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen gewoon in jouw mailbox

Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nauw betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Blijf op de hoogte van

De laatste trends & ontwikkelingen

Mis geen blogartikel meer!

Ontvang onze blogartikelen per mail