Hoe gaat Traffic Builders om met Covid-19?

Geschatte leestijd: 2 minuten

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn aangepaste maatregelen in het bedrijfsleven onontkoombaar. Bij Traffic Builders willen en kunnen we niet achterblijven. We stellen je op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Maatregelen coronavirus

Wij hechten grote waarde aan de bedrijfscontinuïteit van al onze opdrachtgevers en relaties. Om die reden hebben we de volgende maatregelen doorgevoerd om de continuïteit van onze diensten te waarborgen:

1. Traffic Builders houdt zich aan de richtlijnen die het RIVM stelt.
2. Gezondheid en veiligheid hebben onze hoogste prioriteit.
3. Onze collega’s wordt met klem aangeraden om thuis te werken, in ieder geval t/m 6 april en indien nodig langer. Wij zijn gewoon bereikbaar via het algemene nummer, maar verzoeken je graag om medewerkers in deze periode zoveel mogelijk rechtstreeks te bellen op hun directe telefoon-extensie. Je vindt het directe nummer altijd in de footer van de door ons verzonden e-mails.
4. Al onze medewerkers beschikken over alle benodigde faciliteiten om vanuit huis de continuïteit van de werkzaamheden volledig te waarborgen.
5. Afspraken of werken op locatie bij opdrachtgevers worden – in overleg – vervangen door (video)calls. Meetings kunnen worden georganiseerd via Microsoft Teams, 3CX of andere platformen. Dit wordt desgewenst door Traffic Builders gefaciliteerd.

Samen

Juist nu is het belangrijk om samen te blijven werken. We kijken proactief naar eventuele uitdagingen die ontstaan door de huidige situatie rond het coronavirus. Moet er last-minute iets worden aangepast aan bepaalde campagnes? Of is dit juist een uitgelezen periode om dat ene project op te pakken? Laat het ons gerust weten. We doen ons uiterste best om er juist nu voor onze opdrachtgevers en partners te zijn.

Vragen?

Mocht je aan de hand van bovenstaande informatie vragen hebben, dan zijn wij gewoon bereikbaar via de reguliere kanalen.
Wolter Tjeenk Willink & Talitha Zwagers
Directie Traffic Builders


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer interessante blogs over
Traffic Builders
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Traffic Builders

Neem contact op met Traffic Builders
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.