Huis en Hypotheek lanceert vernieuwde website

Geschatte leestijd: 2 minuten
Almere/Amsterdam, Huis & Hypotheek, één van de grootste organisaties van hypotheekadviseurs in Nederland, heeft 15 februari haar vernieuwde website gelanceerd. De belangrijkste kenmerken van huis-hypotheek.nl zijn de compleet zoekmachinevriendelijk structuur en het vernieuwde ontwerp van de website. Zoekmachinemarketingbureau Traffic Builders B.V. en webontwikkelaar Vivens Nederland B.V. zijn verantwoordelijk voor de nieuwe, actiegerichte website.


Zoekmachinevriendelijk

Huis & Hypotheek is een hypotheekaanbieder die internet als marketingkanaal onmisbaar acht in haar marketingstrategie. De website huis-hypotheek.nl is daarom optimaal aangepast aan de grote informatiebehoefte van de moderne consument. Robbert Prins, Marketing Manager bij Huis & Hypotheek Nederland: “Internet wordt door de consument als de belangrijkste bron van informatie gezien. Men wil rentetarieven vergelijken, een maximale hypotheekberekening uitvoeren en uiteraard uitstekend hypotheekadvies. In deze en vele andere behoeften voorziet de nieuwe website”.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe website van Huis & Hypotheek is al vanaf de designfase rekening gehouden met de vindbaarheid in de zoekmachines op belangrijke trefwoorden. “Zoekmachines vormen immers voor vele consumenten het startpunt van elke zoektocht naar informatie”, aldus Wolter Tjeenk Willink, directeur van zoekmachinemarketingbureau Traffic Builders B.V.. “De financiële markt is één van de meest concurrentie-intensieve markten waar het de strijd om top posities in de zoekmachines betreft. Door een zoekmachinemarketingbureau tijdig in het ontwikkelproces te betrekken, kan bij de ontwikkeling van de structuur en het ontwerp van de website rekening worden gehouden met een optimale vindbaarheid in de steeds belangrijker wordende zoekmachines.

Actiegericht
Een opvallend verschil met de oude website is de actiegerichtheid. Zo wordt bezoekers van de nieuwe website op velerlei manieren de mogelijkheid geboden persoonlijk hypotheekadvies in te winnen. Voorbeelden zijn een hypotheekoversluittest, de hypotheekvormentest en uiteraard de maximale hypotheekberekening, die allen online uit te voeren zijn. Wil men echt advies op maat zonder direct een afspraak met een hypotheekadviseur te maken biedt de Live Chat functie op de website uitkomst. De chat functie, die Huis & Hypotheek als eerste financieel dienstverlener in Nederland aanbood, is al sinds 2004 een groot succes. Van de nieuwe interactiemogelijkheden verwacht Huis & Hypotheek dan ook veel.

De oude website van Huis & Hypotheek gaf de bezoeker weinig redenen om terug te komen. Ook werden bezoekers niet gestuurd in hun klikgedrag, hetgeen resulteerde in tegenvallende conversies. Traffic Builders ontwikkelde een contentplan dat naadloos aansluit op de behoeften van de doelgroep en bezoekers stimuleert actie te ondernemen en een contactmoment tot stand te brengen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.