Wolter Tjeenk Willink 25 juli 2005 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten
Nadat Google eerder een aantal tijdelijke penalties uitdeelde aan klanten van zoekmachine marketing bureau Checkit, luidde het IAB deze week haar vonnis: een schorsing van 6 maanden. Alhoewel de gebruikte technieken tijdens het ondertekenen van de IAB gedragscode alom bekend waren, concludeerd het IAB nu het volgende: “Na grondig onderzoek heeft het IAB-bestuur geconstateerd dat Checkit bij zoekmachine optimalisatieproces gebruik heeft gemaakt van techniek(en) welke niet in overeenstemming zijn met de zoekmachine gedragcodes van IAB Nederland, die door IAB Nederland en zijn leden zijn opgesteld.”
Paul Aelen van Checkit is teleurgesteld en denkt dat het IAB vooral een politiek signaal heeft willen afgeven. Volgens het IAB is Checkit niet het enige geschorste IAB-lid. Naar alle waarschijnlijkheid heeft ook Tribal de brief van het IAB in ontvangst mogen nemen.
Bron: Emerce

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on IAB schorst Checkit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/