Marek 03 februari 2009 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: < 1 minuten

De IAB Taskforce Search heeft onlangs een nieuw bestuur gekregen. Aan het hoofd van de IAB Taskforce Search staat nu Wolter Tjeenk Willink, oprichter van Traffic Builders. Tjeenk Willink neemt het voorzitterschap van de IAB Taskforce Search over van Gert-Jan Munneke.


Taskforce Search van het IAB
Het IAB (Interactive Advertising Bureau) Nederland is een organisatie die bestaat uit vertegenwoordigers van ongeveer 20 organisaties. Taskforce Search is het onderdeel van het IAB dat zich richt op zoekmachinemarketing. Zo verstrekt de Taskforce Search de richtlijnen die de verschillende zoekmachines hanteren ten aanzien van bijvoorbeeld zoekmachine-optimalisatie. Ook worden de risico’s bij overtreding van de richtlijnen inzichtelijk gemaakt door de IAB Taskforce Search.

Andere nieuwe namen binnen het bestuur van de IAB Taskforce Search zijn Lisa Dijkstra (Traffic4U, vicevoorzitter), Joost de Valk (OrangeValley, events), Eduard Blacquiere (Outrider, research & development) en Roy Huiskes (OnetoMarket, research & development). Samen met dit nieuwe bestuur neemt Wolter Tjeenk Willink de taak op zich om de markt voor zoekmachinemarketing verder te professionaliseren.

Taskforce Search lanceert Request for Proposal voor zoekmachinemarketing
De Taskforce Search van het IAB heeft, voortvloeiend uit de doelstelling om de zoekmachinemarkt verder te professionaliseren, een Request for Proposal opgesteld voor zoekmachinemarketing. Met deze Request for Proposal kunnen bedrijven zelf effectief aan de slag met zoekmachinemarketing. Geïnteresseerden kunnen de Request for Proposal voor zoekmachinemarketing gratis downloaden.

Bekendmaking plannen Taskforce Search tijdens SES Amsterdam
De IAB Taskforce Search zal tijdens het event Search Engine Strategies Amsterdam de plannen voor de komende periode presenteren. Search Engine Strategies Amsterdam vindt plaats op 16 en 17 maart 2009. Daar zal Wolter Tjeenk Willink als gastspreker optreden namens de IAB Taskforce Search.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on IAB Taskforce Search heeft nieuwe voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/