IAM 2010: Traffic Builders verzorgt expertsessie

Geschatte leestijd: 2 minuten

Op 2 + 3 juni vindt, als onderdeel van MARCOM2010 in de RAI (Amsterdam), IAM 2010 plaats: het interactive advertising & marketing event boordevol praktische workshops, cases, panels, discussies en met meer dan 60 experts. Traffic Builders verzorgt de sessie ‘Welk kanaal claimt de conversie? Effectiever online campagnemanagement met conversie-attributie’.


Veelzijdig programma IAM 2010

IAM 2010 is tijdens MARCOM2010 – dé ontmoetingsplek voor beslissers in het marketing- en communicatievak – gratis toegankelijk. Het event biedt in de Amsterdamse RAI meer dan 60 sessies, alles over trends en 1500 m2 online kennis over bijvoorbeeld performance based marketing, social media, webdesign for conversion, e-mail marketing, online advertising, analytics en online video & advertising.

Gedurende twee dagen bieden de vier online theaters sessies over online marketing met de nadruk op how-to-kennis op het gebied van search, e-mail marketing, effectieve websites en allerlei andere mogelijkheden van internet en mobiele communicatie. Daarnaast nemen diverse experts plaats aan zogenaamde ‘round table-discussies’.

Effectiever online campagnemanagement met conversie attributie

Op IAM 2010 is Traffic Builders te vinden bij standnummer 015. Daarnaast verzorgt Wolter Tjeenk Willink namens Traffic Builders ook de sessie ‘Welk kanaal claimt de conversie? Effectiever online campagnemanagement met conversie-attributie’.

“De online marketingmix bestaat anno 2010 uit meerdere kanalen zoals affiliate marketing, e-mail marketing en voor ca. 50% van het online mediabudget uit zoekmachinemarketing. Met deze diversiteit aan kanalen wordt het steeds complexer en belangrijker om het rendement van elk kanaal correct te meten en data juist te interpreteren.

De conversie van een bezoeker die via meerdere campagnes binnen is gekomen voordat hij converteert naar de gewenste doelactie wordt veelal toegekend aan het laatste kanaal van binnenkomst: Last Cookie Counts. Zowel tussen mediakanalen onderling als binnen één mediakanaal, zoals bij keywords in geval van zoekmachinemarketing, kan dit leiden tot foutieve toekenning van conversies. Wolter Tjeenk Willink geeft concrete handvatten voor het effectiever meten en bijsturen van internet marketing campagnes op basis van conversie-attributie.”

Waar en wanneer?

Deze Traffic Builders-sessie tijdens IAM 2010 vindt plaats op woensdag 2 juni, tussen 14:15-14:45 uur in seminarruimte 6. Graag tot dan.

Het volledige programma van IAM’10 op 10 juni 2010 in de RAI, A’dam


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Niels Bijvoet
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Niels

Niels is een bevlogen Content Marketing Strateeg, en maakte bij Traffic Builders eerder al veel kilometers als SEO Consultant en Copywriter. Met waardevolle content-oplossingen de juiste doelgroepen faciliteren in ‘hun ideale klantreis door de funnel’ staat bij hem centraal. Dat kan via een ROI-gedreven multi-channel contentstrategie inclusief creative concepting, maar net zo goed via een subtiele speldenprik op het juiste moment. Daag hem uit, dan doet hij dat met jou!

Neem contact op met Niels
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.