Niels Bijvoet 01 juni 2010 / Traffic Builders nieuws
Leestijd: 2 minuten

Op 2 + 3 juni vindt, als onderdeel van MARCOM2010 in de RAI (Amsterdam), IAM 2010 plaats: het interactive advertising & marketing event boordevol praktische workshops, cases, panels, discussies en met meer dan 60 experts. Traffic Builders verzorgt de sessie ‘Welk kanaal claimt de conversie? Effectiever online campagnemanagement met conversie-attributie’.


Veelzijdig programma IAM 2010

IAM 2010 is tijdens MARCOM2010 – dé ontmoetingsplek voor beslissers in het marketing- en communicatievak – gratis toegankelijk. Het event biedt in de Amsterdamse RAI meer dan 60 sessies, alles over trends en 1500 m2 online kennis over bijvoorbeeld performance based marketing, social media, webdesign for conversion, e-mail marketing, online advertising, analytics en online video & advertising.

Gedurende twee dagen bieden de vier online theaters sessies over online marketing met de nadruk op how-to-kennis op het gebied van search, e-mail marketing, effectieve websites en allerlei andere mogelijkheden van internet en mobiele communicatie. Daarnaast nemen diverse experts plaats aan zogenaamde ‘round table-discussies’.

Effectiever online campagnemanagement met conversie attributie

Op IAM 2010 is Traffic Builders te vinden bij standnummer 015. Daarnaast verzorgt Wolter Tjeenk Willink namens Traffic Builders ook de sessie ‘Welk kanaal claimt de conversie? Effectiever online campagnemanagement met conversie-attributie’.

“De online marketingmix bestaat anno 2010 uit meerdere kanalen zoals affiliate marketing, e-mail marketing en voor ca. 50% van het online mediabudget uit zoekmachinemarketing. Met deze diversiteit aan kanalen wordt het steeds complexer en belangrijker om het rendement van elk kanaal correct te meten en data juist te interpreteren.

De conversie van een bezoeker die via meerdere campagnes binnen is gekomen voordat hij converteert naar de gewenste doelactie wordt veelal toegekend aan het laatste kanaal van binnenkomst: Last Cookie Counts. Zowel tussen mediakanalen onderling als binnen één mediakanaal, zoals bij keywords in geval van zoekmachinemarketing, kan dit leiden tot foutieve toekenning van conversies. Wolter Tjeenk Willink geeft concrete handvatten voor het effectiever meten en bijsturen van internet marketing campagnes op basis van conversie-attributie.”

Waar en wanneer?

Deze Traffic Builders-sessie tijdens IAM 2010 vindt plaats op woensdag 2 juni, tussen 14:15-14:45 uur in seminarruimte 6. Graag tot dan.

Het volledige programma van IAM’10 op 10 juni 2010 in de RAI, A’dam

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on IAM 2010: Traffic Builders verzorgt expertsessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/