Ilse lanceert RSS zoekmachine Feedo

Geschatte leestijd: < 1 minuten
Vandaag lanceert ilse een beta versie van de nieuwe RSS zoekmachine Feedo. Feedo is een Nederlands RSS zoekmachine-portaal met onder andere een RSS directory, een RSS zoekmachine, en een personalisatie functie. Met name het "schuiven van linkblokjes" is een leuke nieuwe toepassing.

Alleen de live RSS feeds die op websites staan worden geïndexeerd. Later wil Feedo ook een archief opzetten en deze doorzoekbaar maken. De toekomst van dit soort RSS zoekmachines belooft veel goeds. Nog steeds is het zo dat slechts een beperkt aantal mensen daadwerkelijk gebruik maakt van een Feedlezer die geïnstalleerd staat op hun eigen computer.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.