Ilse lanceert RSS zoekmachine Feedo

Geschatte leestijd: 1 minuten
Vandaag lanceert ilse een beta versie van de nieuwe RSS zoekmachine Feedo. Feedo is een Nederlands RSS zoekmachine-portaal met onder andere een RSS directory, een RSS zoekmachine, en een personalisatie functie. Met name het "schuiven van linkblokjes" is een leuke nieuwe toepassing.

Alleen de live RSS feeds die op websites staan worden geïndexeerd. Later wil Feedo ook een archief opzetten en deze doorzoekbaar maken. De toekomst van dit soort RSS zoekmachines belooft veel goeds. Nog steeds is het zo dat slechts een beperkt aantal mensen daadwerkelijk gebruik maakt van een Feedlezer die geïnstalleerd staat op hun eigen computer.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement