Ilse Media neemt belang in Marketingfacts

Marketingfacts.nl, onlangs door MarketingSherpa.com nog als beste niet-Engelstalig marketing weblog uitgeroepen, gaat een stap verder. Tijdens het Marketingfacts diner in Utrecht, waar een groot deel van de Marketingfacts-bloggers aanwezig waren, is officieel bekend gemaakt dat Ilse Media een belang heeft genomen in Marketingfacts. Tijdens het diner, waar ook Paul Molenaar (directeur Ilse Media) en Lianne van der Kruk (marketingmanager ilse media) aanwezig waren, zijn de visie en de plannen voor Marketingfacts nader toegelicht.

Marketingfacts is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieus platform voor interactieve marketeers met dagelijks duizenden bezoekers. Om deze groep te kunnen blijven bedienen en om een volgende stap te kunnen maken in het bereiken van een breder publiek, is samenwerking noodzakelijk. In ilse media heeft oprichter Marco Derksen een partner gevonden met een duidelijke visie op de ontwikkelingen in het veranderende medialandschap. Een verandering waarin interactieve marketing een steeds grotere rol gaat spelen.

Marketingfacts zal zich gaan richten op het verzamelen, verwerken en exploiteren van informatie op het gebied van interactieve marketing. De basis blijft de weblog marketingfacts.nl maar daar zal het niet bij blijven. Naast een reeks van cursussen, zijn er plannen voor congressen & seminars, kennissessies, een kennisbank en periodieke uitgaven zoals het Marketingfacts jaarboek. Marketingfacts zal daarbij aktief gaan samenwerken met partners die bij voorkeur worden gezocht in het netwerk van Marketingfacts-bloggers en lezers.