IndexTools kiest voor Traffic Builders BV

Index ToolsAlmere – Zoekmachinemarketingbureau Traffic Builders BV gaat een partnerschap aan met IndexTools, dé specialist in web-analytics. Het Amerikaanse bedrijf is de belangrijkste web-analytics leverancier van de Nederlandse markt. Traffic Builders hoopt hiermee zijn positie op het gebied van zoekmachine- en conversie-optimalisatie verder te verstevigen.

IndexTools kiest voor Traffic Builders als strategisch partner in Nederland op het gebied van zoekmachinemarketing. Als strategisch partner wordt Traffic Builders ingezet in gezamenlijke projecten en kan het zoekmachinemarketingbureau, dat is gevestigd in Almere, optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden binnen het dienstenpakket van IndexTools. Bovendien ontvangen de specialisten van Traffic Builders een uitgebreide web-analytics training.

Dennis R. Mortensen, COO van IndexTools, verklaart dat de concurrentie tussen zoekmachinemarketingbureaus steeds sterker wordt. Mortensen: “De zoekmachinemarketingbureaus die zich aan de top van de markt bevinden, moeten daarom over de beste web-analytics kunnen beschikken om hun diensten concurrerend aan te kunnen bieden. De statistiekenpakketten van IndexTools zijn dus zowel belangrijk voor intern gebruik als in aanvulling op het bestaande dienstenpakket. De groei die ons partnernetwerk in Nederland doormaakt, geeft aan dat de statistiekenpakketten van IndexTools aan de hoogste technische eisen voldoen.

“De samenwerking met IndexTools stelt ons in staat om onze dienst op het gebied van conversie-optimalisatie naar een hoger niveau te tillen,” zegt Wolter Tjeenk Willink, directeur van Traffic Builders. “Dankzij IndexTools is het mogelijk om, met name voor onze grotere klanten, over meer gedetailleerde gegevens te beschikken. We zien er tevens naar uit om met ‘Bid Management’ te gaan werken. Hiermee kunnen we eenvoudig grote advertentiecampagnes beheren binnen advertentienetwerken als Google Adwords en Yahoo! Search Marketing.

Over Traffic Builders
Traffic Builders BV is reeds sinds 2001 een van de meest toonaangevende specialisten op het gebied van zoekmachinemarketing in de Benelux. Vanuit een marketinggedreven en resultaatgerichte visie op de markt biedt Traffic Builders diensten aan op het gebied van zoekmachine-optimalisatie, zoekmachine-adverteren en conversie-optimalisatie. Naast zoekmachinemarketing bieden de specialisten van Traffic Builders ondersteuning bij het plannen, inkopen en aansturen van performance-based internet marketing campagnes voor klanten als CBS Outdoor, Sudtours, Atradius en PricewaterhouseCoopers.

Over IndexTools
IndexTools biedt een flexibel web-analytics platform aan dat perfect aansluit op de online marketing activiteiten van elk bedrijf. Met de web-analytics producten van IndexTools hebben ondernemers een nauwkeurig instrument in handen waarmee inzicht kan worden verschaft in de effectiviteit van de online marketing bestedingen. De diensten van IndexTools hebben inmiddels de online effectiviteit versterkt van meer dan 3000 klanten wereldwijd waaronder Tesco, Vodafone, PriceRunner, en Jamba.

IndexTools bedient haar wereldwijde klantenbestand zowel direct als via een netwerk van meer dan 200 lokale partners in meer dan 25 landen. IndexTools is in 2000 opgericht en houdt kantoor in New York, Amerika. Het technologische ontwikkelingscentrum bevindt zich in Boedapest, Hongarije.