IndexTools verder als Yahoo! Web Analytics

Geschatte leestijd: < 1 minuten

IndexTools zal vanaf vandaag Yahoo! Web Analytics gaan heten. De naamsverandering van IndexTools naar Yahoo! Web Analytics heeft geen effect op de bestaande analytics-accounts van klanten en partners van IndexTools.

IndexTools voert de verandering aan het eind van de ochtend door. Voorlopig zullen klanten van IndexTools er weinig van merken. De IndexTools website zal automatisch doorlinken naar de nieuwe Yahoo! Web Analytics website. Links voor klanten en partners om in te loggen worden rechtsboven in de homepage van Yahoo! Web Analytics getoond. Klanten en partners die de oude website van IndexTools in hun favorieten hadden gezet, hoeven deze voorlopig nog niet te updaten naar de pagina van Yahoo! Web Analytics.

IndexTools: “Puur een naamswijziging”
Dat Yahoo! met een web analytics oplossing zou komen, was al enige tijd duidelijk. De overname van IndexTools door Yahoo! bracht het bedrijf de kennis voor de ontwikkeling van web analytics oplossingen. Nu blijkt er (vooralsnog) geen nieuwe service van Yahoo! te komen, maar slechts een naamswijziging van de service van IndexTools. Ingrijpend is deze oplossing dus niet. Klanten van IndexTools hoeven voorlopig alleen te wennen aan de nieuwe naam Yahoo! Web Analytics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.