Wolter Tjeenk Willink 09 oktober 2008 / Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
Leestijd: < 1 minuten

IndexTools zal vanaf vandaag Yahoo! Web Analytics gaan heten. De naamsverandering van IndexTools naar Yahoo! Web Analytics heeft geen effect op de bestaande analytics-accounts van klanten en partners van IndexTools.

IndexTools voert de verandering aan het eind van de ochtend door. Voorlopig zullen klanten van IndexTools er weinig van merken. De IndexTools website zal automatisch doorlinken naar de nieuwe Yahoo! Web Analytics website. Links voor klanten en partners om in te loggen worden rechtsboven in de homepage van Yahoo! Web Analytics getoond. Klanten en partners die de oude website van IndexTools in hun favorieten hadden gezet, hoeven deze voorlopig nog niet te updaten naar de pagina van Yahoo! Web Analytics.

IndexTools: “Puur een naamswijziging”
Dat Yahoo! met een web analytics oplossing zou komen, was al enige tijd duidelijk. De overname van IndexTools door Yahoo! bracht het bedrijf de kennis voor de ontwikkeling van web analytics oplossingen. Nu blijkt er (vooralsnog) geen nieuwe service van Yahoo! te komen, maar slechts een naamswijziging van de service van IndexTools. Ingrijpend is deze oplossing dus niet. Klanten van IndexTools hoeven voorlopig alleen te wennen aan de nieuwe naam Yahoo! Web Analytics.

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on IndexTools verder als Yahoo! Web Analytics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/