IndexTools verder als Yahoo! Web Analytics

Geschatte leestijd: 1 minuten

IndexTools zal vanaf vandaag Yahoo! Web Analytics gaan heten. De naamsverandering van IndexTools naar Yahoo! Web Analytics heeft geen effect op de bestaande analytics-accounts van klanten en partners van IndexTools.

IndexTools voert de verandering aan het eind van de ochtend door. Voorlopig zullen klanten van IndexTools er weinig van merken. De IndexTools website zal automatisch doorlinken naar de nieuwe Yahoo! Web Analytics website. Links voor klanten en partners om in te loggen worden rechtsboven in de homepage van Yahoo! Web Analytics getoond. Klanten en partners die de oude website van IndexTools in hun favorieten hadden gezet, hoeven deze voorlopig nog niet te updaten naar de pagina van Yahoo! Web Analytics.

IndexTools: “Puur een naamswijziging”
Dat Yahoo! met een web analytics oplossing zou komen, was al enige tijd duidelijk. De overname van IndexTools door Yahoo! bracht het bedrijf de kennis voor de ontwikkeling van web analytics oplossingen. Nu blijkt er (vooralsnog) geen nieuwe service van Yahoo! te komen, maar slechts een naamswijziging van de service van IndexTools. Ingrijpend is deze oplossing dus niet. Klanten van IndexTools hoeven voorlopig alleen te wennen aan de nieuwe naam Yahoo! Web Analytics.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders en mede-oprichter van ons recruitmentzusje Traffic Builders People. Met ruim 17 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest ervaren en digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Traffic Builders verstuurt 1x per maand een nieuwsbrief. Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in het privacystatement