IndexTools web analytics gratis te verkrijgen

Geschatte leestijd: 2 minuten

De meest uitgebreide variant van de IndexTools web analytics tool – de Enterprise versie – is met ingang van vandaag gratis te verkrijgen bij Key Alliance Partners van IndexTools, waaronder Traffic Builders. Met IndexTools Enterprise is ca. 80% van de meest gebruikte en geprezen features van bekende web analytics pakketten als Omniture SiteCatalyst 100% gratis beschikbaar.

De IndexTools web analytics tool mag dan gratis zijn, de uitgebreide tool doet niet onder voor de veel duurdere concurrenten, die vaak duizenden euro’s per maand kosten. Wat heet: IndexTools Enterprise bevat 80% van de functionaliteiten van dure pakketten als Omniture SiteCatalist en de tools van Webtrends, maar is veel gebruiksvriendelijker, completer en uitgebreider dan het in Nederland nog altijd populaire SiteStat van NedStat. Wat zijn de voordelen van IndexTools?

Custom reports
Met de IndexTools web analytics tool kun je zelf net zoveel rapporten samenstellen als je wilt en kun je zelf bepalen welke metrieken je vergelijkt. Vergelijk bijvoorbeeld het verschil in zoekgedrag tussen nieuwe bezoekers, terugkerende bezoekers en terugkerende klanten.

Periodevergelijkingen
In welke periode wordt je site het meest bezocht? Is de zomer komkommertijd, terwijl de winter grote bezoekersaantallen brengt? Was 2007 een beter of slechter jaar dan 2006? Heeft het EK invloed op de bezoekersaantallen? Ontdek het door met IndexTools web analytics de verschillende perioden te vergelijken.

Conversies segmenteren
Sommige regio’s bevatten meer potentiële klanten dan andere. Deze informatie is waardevol. De verschillen tussen bezoekersaantallen uit bijvoorbeeld de Randstad en die uit de Achterhoek zijn snel gevonden met IndexTools web analytics.

Vrijwel ongelimiteerd conversiedoelen toevoegen
Een website kan meerdere conversiedoelen hebben, terwijl met bijvoorbeeld Google Analytics er slechts 4 te definiëren zijn. In IndexTools web analytics kan een vrijwel ongelimiteerd aantal conversiedoelen bepaald worden.

Zelf je dashboard samenstellen
IndexTools web analytics geeft je de mogelijkheid om zelf je dashboard samen te stellen. Dat betekent dat er geen onnodige knoppen en functionaliteiten meer in je interface zitten. Je bepaalt zelf het uiterlijk van je eigen IndexTools web analytics dashboard.

IndexTools Enterprise is gratis!
Gratis IndexTools Enterprise Accounts zijn vooralsnog alleen te krijgen via partners van IndexTools. Schrijf je in op de website van Traffic Builders en start met het gebruiken van IndexTools web analytics!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wolter Tjeenk Willink
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Wolter

Wolter Tjeenk Willink is oprichter van Traffic Builders. Daarnaast is hij mede-oprichter van ons ‘zusje’ Traffic Builders People, specialist in werving & selectie, interim-bemiddeling en detachering binnen het digitale werkveld. Met bijna 20 jaar ervaring in verschillende digital marketing expertisegebieden is hij één van de meest toonaangevende digital marketing experts van Nederland en grondlegger van het REAN-model en framework. Daarnaast is hij oud-voorzitter van de IAB Taskforce Search, bestuurslid van de profgroep Digital Analytics van de MOA en lid van de Raad van Advies van eerste divisieclub Almere City FC.

Wolter is als inspirator, sparringpartner en strateeg nog altijd betrokken bij de digital marketing strategie voor veel van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Wolter
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.