Wolter Tjeenk Willink 12 juni 2008 / Digital Analytics
Leestijd: 2 minuten

De meest uitgebreide variant van de IndexTools web analytics tool – de Enterprise versie – is met ingang van vandaag gratis te verkrijgen bij Key Alliance Partners van IndexTools, waaronder Traffic Builders. Met IndexTools Enterprise is ca. 80% van de meest gebruikte en geprezen features van bekende web analytics pakketten als Omniture SiteCatalyst 100% gratis beschikbaar.

De IndexTools web analytics tool mag dan gratis zijn, de uitgebreide tool doet niet onder voor de veel duurdere concurrenten, die vaak duizenden euro’s per maand kosten. Wat heet: IndexTools Enterprise bevat 80% van de functionaliteiten van dure pakketten als Omniture SiteCatalist en de tools van Webtrends, maar is veel gebruiksvriendelijker, completer en uitgebreider dan het in Nederland nog altijd populaire SiteStat van NedStat. Wat zijn de voordelen van IndexTools?

Custom reports
Met de IndexTools web analytics tool kun je zelf net zoveel rapporten samenstellen als je wilt en kun je zelf bepalen welke metrieken je vergelijkt. Vergelijk bijvoorbeeld het verschil in zoekgedrag tussen nieuwe bezoekers, terugkerende bezoekers en terugkerende klanten.

Periodevergelijkingen
In welke periode wordt je site het meest bezocht? Is de zomer komkommertijd, terwijl de winter grote bezoekersaantallen brengt? Was 2007 een beter of slechter jaar dan 2006? Heeft het EK invloed op de bezoekersaantallen? Ontdek het door met IndexTools web analytics de verschillende perioden te vergelijken.

Conversies segmenteren
Sommige regio’s bevatten meer potentiële klanten dan andere. Deze informatie is waardevol. De verschillen tussen bezoekersaantallen uit bijvoorbeeld de Randstad en die uit de Achterhoek zijn snel gevonden met IndexTools web analytics.

Vrijwel ongelimiteerd conversiedoelen toevoegen
Een website kan meerdere conversiedoelen hebben, terwijl met bijvoorbeeld Google Analytics er slechts 4 te definiëren zijn. In IndexTools web analytics kan een vrijwel ongelimiteerd aantal conversiedoelen bepaald worden.

Zelf je dashboard samenstellen
IndexTools web analytics geeft je de mogelijkheid om zelf je dashboard samen te stellen. Dat betekent dat er geen onnodige knoppen en functionaliteiten meer in je interface zitten. Je bepaalt zelf het uiterlijk van je eigen IndexTools web analytics dashboard.

IndexTools Enterprise is gratis!
Gratis IndexTools Enterprise Accounts zijn vooralsnog alleen te krijgen via partners van IndexTools. Schrijf je in op de website van Traffic Builders en start met het gebruiken van IndexTools web analytics!

Samen in gesprek? Voeg mij toe op LinkedIn!

Deel dit bericht
No Thoughts on IndexTools web analytics gratis te verkrijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Hidden
Je kunt je op elk moment afmelden en we gebruiken je gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees het privacystatement voor meer informatie.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang onze blogartikelen per mail

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Social Media

REAN® en het REAN® logo zijn door Traffic Builders B.V. geregistreerde merken. Het REAN®-model en REAN®-framework zijn door Traffic Builders B.V. ontwikkelde en beschermde modellen (hierna te noemen: “het werk”). Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur (Wolter Tjeenk Willink, Traffic Builders B.V., met hyperlinkverwijzing naar www.traffic-builders.com), doch uitsluitend voor niet-commerciële doeleinden en onder een identieke licentie, overeenkomstig de CC BY-NC-SA 3.0 NL licentie. Zie voor meer informatie https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/nl/