Inspiratiesessie met Stern Auto op de hoogste verdieping van het WTC Almere

Geschatte leestijd: 2 minuten

Met grote regelmaat verzorgt Traffic Builders inspiratiesessies over Digital Marketing, gericht op een positieve en creatieve start. Vandaag inspireerden wij een team van Stern Auto, onder andere met een prachtig uitzicht vanaf de 31e verdieping van het WTC Almere.

  

Wat is een inspiratiesessie?

Soms kun je als team een positief zetje gebruiken bij bijvoorbeeld het opzetten van een marketingcampagne. Wij dagen ambitieuze mensen graag uit en sparren graag samen met je team voor het beste resultaat. Tijdens een inspiratiesessie ga je met elkaar aan de slag en bedenk je samen creatieve ideeën voor bijvoorbeeld de lancering van een nieuw product. Het bevordert de samenwerking en zorgt voor inspiratie.

Samenwerken

Benut je eigen talent, dat van je collega en onze experts om samen iets te creëren. Wij leren je de fijne kneepjes uit het “Digital Marketing”-vak, zodat je zelf aan de slag kan gaan en het beste kan halen uit je marketingactiviteiten. Deel jouw ambities en ontdek de toegevoegde waarde van Traffic Builders. Wij garanderen je een sympathiek eigenwijze insteek, een transparante manier van werken en maximaal resultaat.

Daag ons uit!

Heb je uitdagende ambities op het gebied van digital marketing? Zoek je een manier om intern alle neuzen dezelfde kant op te krijgen? Of wil je bijvoorbeeld samen met je team een creatief idee bedenken voor een nieuwe marketingcampagne? Daag ons dan uit!  Elke inspiratiesessie is maatwerk, want de aanleiding kan altijd anders zijn. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. Zien we jou binnenkort op de hoogste verdieping van het WTC Almere?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook voorop blijven lopen?

Ontvang onze blogartikelen direct in jouw mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer interessante blogs over
Victoria Kromojahjo
Wij geloven dat ons team uniek is

Maak kennis met Victoria Kromojahjo

Neem contact op met Victoria Kromojahjo
Up to date blijven met Traffic Builders

Blogartikelen

Wil je graag weten wat Traffic Builders voor je kan betekenen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontvang onze blogartikelen per mail

Ook voorop blijven lopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.