Wat maakt werken bij TB zo leuk?

Dagelijks werken aan gave projecten voor verschillende opdrachtgevers waaronder grote merken. Ieder project is uniek en dat maakt het heel erg leuk!

Bij ons is innovatie belangrijk, want het werkveld is continu in beweging en verschuift ontzettend snel. Daarom kijken we constant hoe we onze producten en diensten nog interessanter kunnen maken voor onze opdrachtgevers door nieuwe ontwikkelingen in de markt direct in uitvoering te brengen

Als Creative Developer heb ik een brede rol bij Traffic Builders. De ene dag houd ik me bezig met design, de andere dag met techniek of bijvoorbeeld video creatie. Het is daarom een uitdaging om mijn kennisniveau voor alles op peil te houden, maar gelukkig krijg ik hier de tijd en ruimte voor. Ook is er alle ruimte om nieuwe ideeën voor te stellen, Traffic Builders is gelukkig een platte organisatie met weinig hiërarchie. Zo kon ik op eigen initiatief aan de slag om dynamische video’s en specifieke social media-uitingen vorm te geven. Dat is voor mij innovatie: ruimte en gelegenheid om nieuwe dingen te proberen, zonder dat er stug wordt vastgehouden aan verouderde ideeën.

Wat zijn de ontwikkelingsmogelijkheden?

Traffic Builders geeft zijn medewerkers veel mogelijkheden om zich te ontwikkelen op verschillende gebieden. Dit kan op persoonlijk vlak, maar ook vakinhoudelijk. Als ik bijvoorbeeld meer wil leren over Javascript om in mijn vakgebied toe te passen, is dat een mogelijkheid. Maar ik kan ook mijn presentatie- of communicatievaardigheden verder ontwikkelen. Deze balans tussen professioneel en persoonlijk is ontzettend fijn.

Wat houdt de regeling van het studiebudget in?

Door middel van een jaarlijks studiebudget kan ik ervoor kiezen om mijzelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld trainingen te volgen. Daarnaast verzorgt Traffic Builders intern verschillende trainingen en workshops. Samen met mijn coach kan ik ook een ontwikkelingsplan opstellen en een groeipad opstellen. Hierdoor heb ik altijd een stip aan de horizon om naartoe te werken en kunnen we samen bepalen wat er nodig is om te komen waar ik naartoe wilt. Bovendien groeien veel collega’s intern door naar functies op een hoger niveau. De ontwikkelingsmogelijkheden zijn hier dus erg divers!

Hoe is de samenwerking/sfeer met collega’s?

Bij Traffic Builders heerst er écht een teamgevoel. Men stimuleert elkaar en helpt elkaar. De sfeer is top, en er is een open cultuur. Voor mij kenmerkt die open cultuur zich door de grote diversiteit aan collega’s hier, waarbij iedereen elkaar accepteert om wie hij of zij is. Je weet bovendien dat er altijd iemand is bij wie je terecht kunt als er iets is, privé of professioneel. En dit hoeft zeker niet per sé bij je manager te zijn.

Het is heel handig dat we hier samenwerken met verschillende mensen bij verschillende disciplines, waarbij iedereen zijn eigen verhaal en achtergrond heeft. Hierdoor leer je van elkaar én ontdek je nieuwe kansen en mogelijkheden. We zijn een groep met veel diversiteit, maar ook een groep die samen één doel heeft: gave dingen doen voor onze opdrachtgevers.

De sfeer is top en de collega’s vormen een hecht team. Onder het mom van “work hard play hard” zorgen jaarlijkse teamuitjes naar het buitenland ervoor dat we met z’n allen kunnen ontspannen en samen de successen kunnen vieren. Het mooie is dat de groep zich hier vanzelf mengt, je hebt dan op het terras ineens de beste gesprekken met collega’s die je normaliter niet veel spreekt.

De vrij-mi-bo’s zijn altijd een mooie afsluiting van de week, zodat je met een fijn gevoel je weekend in gaat, maar op maandagochtend echt weer zin hebt om naar kantoor te gaan.

Neem direct contact op

Weten wat Traffic Builders voor jou kan betekenen?

Ontdek onze awardwinning manier van werken en vul het contactformulier in.

Kennis maken? Neem contact op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.