Koop een PR8 link van Google en ontvang een gratis Google Mini

Google Mini Even een luchtig postje tussendoor, het is tenslotte buiten benauwd genoeg. Waarschijnlijk komt dit je bekend voor. Je schaft een product aan waar je eigenlijk niet op zit te wachten en krijgt er een veel leuker gratis product bij cadeau. Wie een Google Mini aanschaft ter waarde van $1995, krijgt in de US nu een gratis Pagerank 8 link cadeau!

Internationaal gaan er forse bedragen over en onder de toonbank voor backlinks van pagina’s met een hoge pagerank. Deze manier van manipuleren van zoekresultaten probeert Google tegenwoordig te bestraffen. In principe is een link vanaf de succesverhalen pagina van de Google Mini geen betaalde link. Je kunt er echter gerust vanuit gaan dat er Google Mini’s zijn aangeschaft met de intentie om deze PR8 backlink van Google te scoren.

Google Backlink in Nederland
De pagina met Nederlandse succesverhalen heeft uiteraard een lagere Pagerank (PR5). Mocht je zo’n ding nodig hebben, zorg dan in elk geval dat je een mooi (geoptimaliseerd) succesverhaal schrijft. Ook een PR5 backlink van Google kan geen kwaad. Mocht Google besluiten om de eigen richtlijnen te respecteren door een no-follow aan de links toe te voegen, dan kun je je Mini wellicht nog proberen door te verkopen… 😉

Inspiratie voor deze post: Marketing Pilgrim