Michael Kloosterhuis genomineerd voor Talent Award bij Programmatic Awards 2023

Michael Kloosterhuis is Digital Strategy Consultant bij Traffic Builders en genomineerd voor een Talent Award bij de Programmatic Awards 2023. Michael is genomineerd in de categorie Programmatic Specialist. De stembussen zijn vanaf nu geopend! Helpen jullie onze topper en kan hij rekenen op jouw stem?

Stem op Michael als Programmatic Specialist

Waarom verdient Michael jouw stem?

Michael is zoals wij dat noemen sympathiek eigenwijs: hij durft lastige vragen aan onze opdrachtgevers te stellen. Zo haalt hij het onderste uit de kan, zorgen we voor een goede briefing en vertaling naar strategie, creatives en implementatie van de campagne.

Hij onderscheidt zich door zijn vermogen om overal mogelijkheden te zien en zijn bereidheid om nieuwe ideeën te verkennen en ook daadwerkelijk te implementeren. Zijn innovatieve aanpak en zijn vermogen om anderen te inspireren, maken hem een waardevolle aanwinst voor het team en een leider op het gebied van programmatic en digital marketing.

Stem op Michael als Programmatic Specialist

Michael Kloosterhuis Traffic Builders Programmatic Awards 2023 Talent Awards

Waarom is Michael de ultieme Programmatic Specialist?

De afgelopen jaren is hij in de lead geweest voor partnerships met o.a. Azerion, Quantcast, OOHA, Ocean, ZoomUp, Channel Factory en MMD Media. Ook neemt hij deel in de kerngroep Programmatic van het VIA Taskforce. Hij is betrokken bij het uiteenzetten van marktdefinities voor de CPM en de uitwerking van het VIA Digital out of Home Handboek. Ook zette hij als stagiair 6 jaar geleden eigenhandig de dienst Digital out of Home op binnen Traffic Builders.

Case Mediq

Een voorbeeld is de samenwerking met Mediq, een opdrachtgever waarbij we zowel B2B (huisartsen) als B2C (patiënten) moeten bereiken. Hierbij heeft Michael een hyper local targeting-strategie toegepast door een partnership met Azerion en Quantcast aan te gaan. We konden zo op 10m nauwkeurig van een huisartsenpraktijk targeten met diverse boodschappen voor beiden doelgroepen (o.b.v. openingstijden van de praktijken scheiden we de doelgroep). Hierbij werd open source data van het RIVM, de Vereniging van Huisartsen en Mediq CRM-data gecombineerd. Het zorgde voor een succesvolle cookieless campagne met als resultaat 600+ gesprekken met huisartsen.

Naar de case

Over de Programmatic Awards

De afgelopen jaren zijn de Programmatic Awards uitgegroeid tot een begrip in de online advertisingindustrie. De Programmatic Awards worden georganiseerd voor iedereen die in meer of mindere mate betrokken is bij programmatic trading of advertising. Dit jaar vindt de uitreiking van de Programmatic Awards plaats op donderdag 15 juni.

Traffic Builders Winnaar Programmatic Awards

In 2020 werden we tot winnaar uitgeroepen bij de Programmatic Awards in de categorie Full Funnel met onze campagne voor de Webwinkel Vakdagen. Een enorme waardering voor onze samenwerking en erkenning als full funnel digital marketingbureau.

Het juryrapport

“Gedetailleerde case met duidelijke structuur en toelichting op kanaal en strategiekeuze. Een waardige winnaar van de Full Funnel Campagne award. De campagne stopte niet bij de conversie (zoals veel andere campagnes). Consumenten met een ticket werden binnen de campagne opgevolgd met informatievoorziening tot aan de WebwinkelVakdagen zelf.”